Zoek nu online in meer dan 111000 producten van 115 webshops!
  • Meisjes
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Schooltassen

Jordan gymtasje Daybreaker Rood Online Kopen | 8567006

Jordan gymtasje Daybreaker Rood

Shop nu schooltassen online van Jordan zo ook de gymtasje daybreaker in het overzicht van producten voor de meisjes van 115 webshops tegelijk.

De gymtasje daybreaker kun je hier online kopen in het mooiste assortiment van schooltassen voor meiden. Kleding voor meisjes is op het web te kopen bij CheckFashion. Koop de beste meisjeskleding online, zoals de gymtasje daybreaker voor meisjes in bijna alle kledingwinkels in één keer. Ga niet meer op het web zoeken in diverse online kledingwinkels voor de gymtasje daybreaker en andere kleding voor meiden want voortaan heb je één webadres voor alle meisjeskleding. CheckFashion is dé winkel voor diverse soorten en maten kinderkleding, bijvoorbeeld deze gymtasje daybreaker. Je shopt bij ons kleding voor kids online, zoals ook de gymtasje daybreaker voor meiden in alle webshops tegelijkertijd. Laaggeprijsde en stoere kleding voor kinderen waaronder deze gymtasje daybreaker koop je het meest gunstig op CheckFashion.nl, doordat we actieve actiekortingscodes voor deze webshop alvast hebben opgezocht voor je. Kleding van het merk Jordan voor je meisjes koop je simpel en vlot online bij deze webshop. Uiteraard vind je Jordan schooltassen voor meisjes zoals bijvoorbeeld deze gymtasje daybreaker van Jordan telkens eerst op CheckFashion.nl. Jordan toont ook met dit modeartikel honderd procent Jordan kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Jordan mag verwachten. De gymtasje daybreaker van Jordan voor je (klein)dochtertje of nichtje is/zijn online te shoppen in de tint rood. De keuze is dus simpel. De schooltassen voor je (klein)dochtertje of nichtje is/zijn online enkel te bestellen in de kleur rood. Treuzel hierom niet meer en koop de Jordan gymtasje daybreaker. De Jordan gymtasje daybreaker voor je (klein)dochtertje of nichtje is/zijn online slechts te shoppen in de grootte one size. De keuze is hierdoor niet moeilijk voor jouw kleine meid. Bestel de Jordan schooltassen in de maat one size direct online voor jouw meisje voor het te laat is bij deze webshop. Het tarief voor verzending van een pakketje bij deze online shop is € 3,95. Geen reden dus om de gymtasje daybreaker van Jordan niet online te bestellen. Laat de verzendprijs voor de gymtasje daybreaker geen aanleiding zijn waardoor je deze Jordan gymtasje daybreaker binnen de groep schooltassen niet online zult gaan bestellen.

€ 49,95 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 49,95 € 49,95 Bekijk kortingscode
Maten one size
Kleuren Rood
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 0633716231507