Zoek nu online in meer dan 111000 producten van 115 webshops!
  • Meisjes
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Schooltassen

Herlitz schoolset, 4-delig, Loop Plus, Green Dino Zwart Online Kopen | 8559601

Herlitz schoolset, 4-delig, Loop Plus, Green Dino Zwart

Shop bij ons schooltassen online van het merk Herlitz ook zoals de schoolset, 4-delig, loop plus, green dino in het aanbod voor de meisjes van 115 online boetieks tegelijk.

Deze schoolset, 4-delig, loop plus, green dino van Herlitz voor je meid is/zijn online te bestellen in de kleur zwart. De keus is hierom een eitje. Deze schooltassen voor meisjes is/zijn online slechts te bestellen in het zwart. Wacht hierom niet meer en shop de Herlitz schoolset, 4-delig, loop plus, green dino. Het verzendtarief van je pakket bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen beweegreden dus om deze schoolset, 4-delig, loop plus, green dino van Herlitz niet online te kopen. Laat de prijs voor verzending voor de schoolset, 4-delig, loop plus, green dino niet de aanleiding zijn waarom je deze Herlitz schoolset, 4-delig, loop plus, green dino in de categorie schooltassen niet online zal kopen. De schoolset, 4-delig, loop plus, green dino kun je via CheckFashion online kopen in het meest uitgebreide assortiment van schooltassen voor meiden. Kleding voor meisjes is online te kopen middels CheckFashion.nl. Koop de beste meisjeskleding online, zoals bijvoorbeeld deze schoolset, 4-delig, loop plus, green dino voor meiden in alle bekende en onbekende shops in één keer. Ga niet verder op het web zoeken in alle mogelijke webwinkels voor deze schoolset, 4-delig, loop plus, green dino en soortgelijke kleding voor meisjes want nu heb jij één adres voor alle meisjeskleding. CheckFashion.nl is dé online boetiek voor verschillende maten en soorten kinderkleding, bijvoorbeeld de schoolset, 4-delig, loop plus, green dino. Je shopt op CheckFashion mode voor kids online, net als de schoolset, 4-delig, loop plus, green dino voor je (klein)dochtertje of nichtje in zo goed als alle kledingwinkels tegelijkertijd. Goedkope en prachtige kleding voor kinderen zoals deze schoolset, 4-delig, loop plus, green dino bestel je met de hoogste korting bij CheckFashion, doordat we mogelijke actiecodes van deze webshop alvast hebben opgespoord voor je. Kleding van Herlitz voor je meisjes bestel je moeiteloos en snel online bij deze webshop. Natuurlijk zoek je Herlitz schooltassen voor meisjes onder andere deze schoolset, 4-delig, loop plus, green dino van Herlitz altijd eerst op CheckFashion.nl. Herlitz toont ook met dit product volwaardige Herlitz kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Herlitz mag verwachten.

€ 79,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 79,99 € 79,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4008110559049