Zoek nu online in meer dan 111000 producten van 115 webshops!
  • Meisjes
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Schooltassen

Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, Formule 1 Geel Online Kopen | 8491332

Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, Formule 1 Geel

Shop hier schooltassen online van Herlitz ook zoals de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 in het scala voor de meisjes in 115 webshops in één overzicht.

De schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 kun je via ons online shoppen in het breedste aanbod van schooltassen voor meiden. Kleding voor meisjes is online te bestellen bij CheckFashion.nl. Shop de prachtigste meisjeskleding online, waaronder de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 voor je (klein)dochtertje of nichtje in bijna alle boetieks online in één keer. Ga niet langer meer op het web snuffelen in alle typen kledingwinkels voor deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 en soortgelijke mode voor je (klein)dochtertje of nichtje want in het vervolg is er één adres voor alle meisjeskleding. CheckFashion is hét adres voor allerlei soorten kinderkleding, waaronder ook deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1. Je koopt bij CheckFashion.nl kleding voor kids online, net als de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 voor je (klein)dochtertje of nichtje in zo goed als alle online winkels in één keer. Laaggeprijsde en schitterende kleding voor kinderen net als deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 shop je het meest betaalbaar middels CheckFashion, doordat we mogelijke kortingscodes van deze webshop reeds hebben geraadpleegd voor je. Deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 van Herlitz voor je meisje is/zijn online te shoppen in de tint geel. De keuze is dus vlot gemaakt. De schooltassen voor je (klein)dochtertje of nichtje is/zijn online uitsluitend te kopen in de kleurnuance geel. Treuzel dan ook niet langer en bestel deze Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1. Het pakkettarief van een pakketje bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen argument dus om deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 van Herlitz niet online te shoppen. Laat het tarief voor verzending voor de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 geen beweegreden zijn waarom je deze Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 in de categorie schooltassen niet online zal kopen. Kleding van Herlitz voor je (klein)dochtertje of nichtje koop je moeiteloos en snel online bij deze webshop. Uiteraard zoek je Herlitz schooltassen voor meisjes zoals deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 van Herlitz elke keer eerst via CheckFashion. Herlitz toont ook met dit product echte Herlitz kwaliteit te leveren, zoals je van Herlitz mag verwachten.

€ 109,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 109,99 € 109,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Geel
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4008110547947