Zoek nu online in meer dan 140000 producten van 115 webshops!
  • Meisjes
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Schooltassen

Herlitz schoolset, 4-delig, Midi Plus, Universe Blauw Online Kopen | 8034215

Herlitz schoolset, 4-delig, Midi Plus, Universe Blauw

Shop bij CheckFashion.nl schooltassen online van het merk Herlitz onder meer de schoolset, 4-delig, midi plus, universe in het spectrum van producten voor de meisjes van 115 online kledingwinkels in één oogopslag.

Kleding van het merk Herlitz voor je meiden koop je eenvoudig en vlot online bij deze webshop. Natuurlijk vind je Herlitz schooltassen voor meisjes waaronder ook deze schoolset, 4-delig, midi plus, universe van Herlitz iedere keer eerst via CheckFashion.nl. Herlitz bewijst ook met dit product honderd procent Herlitz kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Herlitz mag verwachten. Deze schoolset, 4-delig, midi plus, universe van Herlitz voor jouw (klein)dochtertje of nichtje is/zijn online te shoppen in de kleurnuance blauw. De beslissing is dus een eitje. Deze schooltassen voor je (klein)dochtertje of nichtje is/zijn online enkel te kopen in het blauw. Aarzel dan ook niet meer en bestel de Herlitz schoolset, 4-delig, midi plus, universe. De schoolset, 4-delig, midi plus, universe kun je via ons online bestellen in het meest uitgebreide assortiment van schooltassen voor meiden. Kleding voor meiden is online te kopen middels CheckFashion.nl. Shop de beste meisjeskleding online, waaronder deze schoolset, 4-delig, midi plus, universe voor meisjes in bijna alle kledingwinkels tegelijk. Ga niet verder online snuffelen in allerlei winkels online voor deze schoolset, 4-delig, midi plus, universe en gelijkwaardige kleding voor meisjes want in het vervolg heb je één adres voor alle meisjeskleding. CheckFashion.nl is dé online shop voor allerlei maten en soorten kinderkleding, zoals ook deze schoolset, 4-delig, midi plus, universe. Je koopt bij ons mode voor kids online, inclusief de schoolset, 4-delig, midi plus, universe voor je (klein)dochtertje of nichtje in in principe alle kledingwinkels tegelijk. Laaggeprijsde en mooie kleding voor kinderen waaronder ook deze schoolset, 4-delig, midi plus, universe koop je het meest betaalbaar bij CheckFashion.nl, doordat we actieve actiecodes voor deze webshop reeds hebben nagezocht voor je. Het verzendbedrag van je pakketje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen reden dus om de schoolset, 4-delig, midi plus, universe van Herlitz niet online te shoppen. Laat het pakkettarief voor de schoolset, 4-delig, midi plus, universe geen argument zijn waardoor je de Herlitz schoolset, 4-delig, midi plus, universe in de groep schooltassen niet online zal kopen.

€ 99,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 99,99 € 99,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Blauw
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4008110558844