Zoek nu online in meer dan 140000 producten van 115 webshops!
  • Meisjes
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Schooltassen

Herlitz schoolset, 4-delig, Midi Plus, Unicorn Night Paars Online Kopen | 8034060

Herlitz schoolset, 4-delig, Midi Plus, Unicorn Night Paars

Bestel bij CheckFashion schooltassen online van Herlitz zoals de schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night in het modeaanbod voor de meisjes in 115 webwinkels in één oogopslag.

Deze schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night kun je hier online kopen in het meest uitgebreide aanbod van schooltassen voor meiden. Kleding voor meiden is op het web te shoppen middels CheckFashion. Koop de prachtigste meisjeskleding online, net als de schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night voor je (klein)dochtertje of nichtje in alle bekende en onbekende winkels online tegelijk. Ga niet verder op het web snuffelen in alle typen online boetieks voor de schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night en gelijksoortige kleren voor je (klein)dochtertje of nichtje want nu is er één online adres voor alle meisjeskleding. CheckFashion.nl is dé shop voor diverse soorten en maten kinderkleding, zoals bijvoorbeeld de schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night. Je bestelt bij CheckFashion mode voor kids online, zoals bijvoorbeeld de schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night voor je (klein)dochtertje of nichtje in zo goed als alle online kledingwinkels in één keer. Laaggeprijsde en coole kleding voor kinderen zoals de schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night koop je met korting via CheckFashion, doordat wij actieve actiecodes voor deze webshop vast hebben nagezocht voor je. Kleding van het merk Herlitz voor je (klein)dochtertje of nichtje shop je moeiteloos en vlot online bij deze webshop. Vanzelfsprekend check je Herlitz schooltassen voor meiden waaronder ook deze schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night van Herlitz elke keer eerst bij CheckFashion. Herlitz toont ook met dit artikel volwaardige Herlitz kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Herlitz mag verwachten. Het tarief voor verzending van een pakketje bij deze online shop is € 3,95. Geen argument dus om de schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night van Herlitz niet online te bestellen. Laat het tarief voor verzending voor de schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night geen aanleiding zijn waardoor je deze Herlitz schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night binnen de afdeling schooltassen niet online zal kopen. De schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night van Herlitz voor jouw meid is/zijn online te bestellen in de tint paars. De keuze is daarom gemakkelijk. Deze schooltassen voor meisjes is/zijn online alleen te shoppen in het paars. Wacht dan ook niet langer en shop deze Herlitz schoolset, 4-delig, midi plus, unicorn night.

€ 99,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 99,99 € 99,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Paars
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4008110558790