Zoek nu online in meer dan 140000 producten van 115 webshops!
  • Meisjes
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Schooltassen

Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, Dragon Oranje Online Kopen | 6399522

Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, Dragon Oranje

Koop hier schooltassen online van het merk Herlitz bijvoorbeeld de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon in het productspectrum voor de meisjes in 115 winkels online in één overzicht.

Deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon kun je via ons online bestellen in het grootste assortiment van schooltassen voor meisjes. Kleding voor meiden is op het web te bestellen bij CheckFashion. Koop de schitterendste meisjeskleding online, zoals deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon voor meisjes in bijna alle online kledingshops tegelijk. Ga niet meer verder online zoeken in verschillende online shops voor de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon en andere mode voor je (klein)dochtertje of nichtje want vanaf nu is er één plaats voor alle meisjeskleding. CheckFashion is dé winkel voor allerlei maten en soorten kinderkleding, net als deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon. Je bestelt op CheckFashion mode voor kids online, net als de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon voor je (klein)dochtertje of nichtje in bijna alle boetieks online tegelijk. Voordelige en schitterende kleding voor kinderen net als deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon bestel je het meest betaalbaar via CheckFashion.nl, aangezien wij mogelijke actiecodes van deze webshop alvast hebben geraadpleegd voor je. Deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon van Herlitz voor je meid is/zijn online te bestellen in de kleurnuance oranje. De keus is hierdoor gemakkelijk. De schooltassen voor je (klein)dochtertje of nichtje is/zijn online slechts te bestellen in de tint oranje. Treuzel daarom niet meer en bestel de Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon. Kleding van het merk Herlitz voor je (klein)dochtertje of nichtje shop je moeiteloos en vlot online bij deze webshop. Natuurlijk shop je Herlitz schooltassen voor je (klein)dochtertje of nichtje zoals bijvoorbeeld deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon van Herlitz elke keer als eerste bij CheckFashion.nl. Herlitz bewijst ook met dit modeartikel honderd procent Herlitz kwaliteit te leveren, zoals je van Herlitz mag verwachten. De prijs van je pakje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen argument dus om de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon van Herlitz niet online te bestellen. Laat de prijs voor verzending voor de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon geen beweegreden zijn waardoor je de Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, dragon binnen de afdeling schooltassen niet online zal gaan bestellen.

€ 109,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 109,99 € 109,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Oranje
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4008110547978