Zoek nu online in meer dan 140000 producten van 115 webshops!
  • Meisjes
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Schooltassen

Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, Formule 1 Geel Online Kopen | 6399452

Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, Formule 1 Geel

Shop hier schooltassen online van Herlitz waaronder ook deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 in het kledingscala voor de meisjes in 115 webwinkels verzameld.

Kleding van Herlitz voor jouw meiden shop je eenvoudig en vlot online bij deze webshop. Vanzelfsprekend vind je Herlitz schooltassen voor je (klein)dochtertje of nichtje zoals bijvoorbeeld de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 van Herlitz telkens als eerste via CheckFashion. Herlitz toont ook met dit product echte Herlitz kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Herlitz kunt verwachten. De schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 van Herlitz voor jouw meid is/zijn online te shoppen in het geel. De keus is hierom een fluitje van een cent. De schooltassen voor meiden is/zijn online enkel te shoppen in de kleurnuance geel. Treuzel daarom niet langer en shop de Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1. Het bedrag voor verzending van je pakje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen reden dus om deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 van Herlitz niet online te kopen. Laat het verzendbedrag voor de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 geen reden zijn waardoor je de Herlitz schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 binnen de afdeling schooltassen niet online zult bestellen. Deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 kun je via CheckFashion.nl online bestellen in het meest uitgebreide assortiment van schooltassen voor je (klein)dochtertje of nichtje. Kleding voor meisjes is op internet te shoppen middels CheckFashion.nl. Shop de mooiste meisjeskleding online, net als de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 voor meisjes in alle bekende en onbekende shops online in één keer. Ga niet verder meer op het web zoeken in alle soorten kledingwinkels voor de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 en soortgelijke mode voor je (klein)dochtertje of nichtje want voortaan heb jij één online adres voor alle meisjeskleding. CheckFashion.nl is hét online adres voor verschillende soorten en maten kinderkleding, net als deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1. Je bestelt bij CheckFashion.nl kleren voor kids online, zoals de schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 voor meisjes in in principe alle winkels online tegelijk. Goedkope en leuke kleding voor kinderen waaronder deze schooltassenset, 4-dlg, midi plus, formule 1 koop je het meest betaalbaar op CheckFashion.nl, omdat wij aanwezige actiecodes voor deze webshop reeds hebben nagezocht voor je.

€ 109,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 109,99 € 109,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Geel
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4008110547947