Zoek nu online in meer dan 140000 producten van 115 webshops!
  • Meisjes
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Schooltassen

Herlitz schooltassenset, 4-dlg, loop plus, Soccer Blauw Online Kopen | 6399308

Herlitz schooltassenset, 4-dlg, loop plus, Soccer Blauw

Koop bij CheckFashion.nl schooltassen online van Herlitz net zoals de schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer in het productassortiment voor de meisjes in 115 boetieks online verzameld.

De schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer van Herlitz voor jouw meid is/zijn online te shoppen in het blauw. De keuze is dus een fluitje van een cent. De schooltassen voor meisjes is/zijn online alleen te bestellen in de kleur blauw. Treuzel hierom niet langer en shop de Herlitz schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer. De schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer kun je via CheckFashion online kopen in het meest uitgebreide aanbod van schooltassen voor meiden. Kleding voor meisjes is online te kopen bij CheckFashion.nl. Bestel de stoerste meisjeskleding online, bijvoorbeeld de schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer voor meiden in in principe alle online kledingshops in één keer. Ga niet verder online speuren in alle kledingshops voor deze schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer en soortgelijke kleren voor je (klein)dochtertje of nichtje want van nu af aan heb je één online adres voor alle meisjeskleding. CheckFashion.nl is dé online winkel voor diverse soorten kinderkleding, inclusief deze schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer. Je koopt op CheckFashion.nl kleren voor kids online, waaronder ook deze schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer voor je (klein)dochtertje of nichtje in alle online shops in één overzicht. Laaggeprijsde en gave kleding voor kinderen waaronder ook de schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer bestel je met de hoogste korting via CheckFashion.nl, omdat wij beschikbare actiecodes voor deze webshop reeds hebben opgezocht voor je. Kleding van het merk Herlitz voor jouw meiden shop je simpel en snel online bij deze webshop. Natuurlijk zoek je Herlitz schooltassen voor meiden waaronder deze schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer van Herlitz elke keer eerst via CheckFashion.nl. Herlitz toont ook met dit product echte Herlitz kwaliteit te bieden, zoals je van Herlitz mag verwachten. Het verzendbedrag van een pakketje bij deze online shop is slechts € 3,95. Geen aanleiding dus om deze schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer van Herlitz niet online te bestellen. Laat de prijs voor verzending voor de schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer geen argument zijn waarom je de Herlitz schooltassenset, 4-dlg, loop plus, soccer binnen de categorie schooltassen niet online zult kopen.

€ 89,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 89,99 € 89,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Blauw
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4008110548289