Zoek nu online in meer dan 86000 producten van 115 webshops!
  • Jongens
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Schooltassen

Jordan gymtasje Daybreaker Rood Online Kopen | 8692627

Jordan gymtasje Daybreaker Rood

Bestel nu schooltassen online van Jordan net zoals deze gymtasje daybreaker in het scala van producten voor de jongens in 115 shops online tegelijkertijd.

De gymtasje daybreaker van Jordan voor je (klein)zoontje of neefje is/zijn online te shoppen in de tint rood. De keuze is daarmee een eitje. Deze schooltassen voor je (klein)zoontje of neefje is/zijn online uitsluitend te shoppen in het rood. Wacht dus niet meer en bestel de Jordan gymtasje daybreaker. Het pakketbedrag van een pakje bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen aanleiding dus om deze gymtasje daybreaker van Jordan niet online te kopen. Laat het bedrag voor verzending voor de gymtasje daybreaker geen beweegreden zijn waardoor je de Jordan gymtasje daybreaker binnen de categorie schooltassen niet online zal kopen. De Jordan gymtasje daybreaker voor jongens is/zijn online enkel te shoppen in de maat one size. De keus is dan ook simpel voor je kleine jongen. Koop deze Jordan schooltassen in de maat one size snel online voor jouw jongetje voor het te laat is bij deze webshop. Deze gymtasje daybreaker kun je via ons online kopen in het breedste aanbod van schooltassen voor je (klein)zoon of neefje. Kleding voor jongens is op het web te kopen via CheckFashion.nl. Shop de leukste jongenskleding online, waaronder ook de gymtasje daybreaker voor je (klein)zoontje of neefje in zo goed als alle online shops bij elkaar. Ga niet meer verder op internet speuren in alle soorten shops online voor deze gymtasje daybreaker en gelijksoortige mode voor je (klein)zoontje of neefje want voortaan heb je één internetadres voor alle jongenskleding. CheckFashion.nl is hét online adres voor diverse maten en soorten kinderkleding, waaronder ook de gymtasje daybreaker. Je bestelt bij CheckFashion kleren voor kids online, net als deze gymtasje daybreaker voor jongens in bijna alle shops tegelijk. Goedkope en prachtige kleding voor kinderen net als deze gymtasje daybreaker koop je het meest betaalbaar middels CheckFashion.nl, doordat wij mogelijke actiekortingscodes voor deze webshop reeds hebben opgespoord voor je. Kleding van Jordan voor jouw koop je simpel en snel online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je Jordan schooltassen voor jongens zoals bijvoorbeeld de gymtasje daybreaker van Jordan steeds als eerste op CheckFashion.nl. Jordan bewijst ook met dit artikel volwaardige Jordan kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Jordan kunt verwachten.

€ 49,95 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 49,95 € 49,95 Bekijk kortingscode
Maten one size
Kleuren Rood
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 0633716231507