Zoek nu online in meer dan 109000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Truien

Filippa K Fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals Blauw Online Kopen | 8548254

Filippa K Fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals Blauw

Koop hier truien online van het merk Filippa K waaronder de fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals in het spectrum van artikelen voor de dames van 115 kledingwinkels in één oogopslag.

Kleding van het merk Filippa K voor dames shop je moeiteloos en vlot online bij deze webshop. Vanzelfsprekend check je Filippa K truien voor dames zoals deze fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals van Filippa K steeds als eerste via CheckFashion.nl. Filippa K bewijst ook met dit modeartikel echte Filippa K kwaliteit te bieden, zoals je van Filippa K mag verwachten. De fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals van Filippa K voor dames is/zijn online te bestellen in de kleurnuance blauw. De keuze is daardoor gemakkelijk. Deze truien voor vrouwen is/zijn online alleen te shoppen in het blauw. Aarzel daarom niet meer en shop deze Filippa K fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals. Bij de fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals is het vervoer van je pakje te allen tijde voor niets. Treuzel daarom niet langer en shop deze fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals voor vrouwen nu online. Steeds profiteer je van gratis verzending en gratis retourneren van je pakket bij deze webshop. De fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals kun je via CheckFashion online kopen in het mooiste aanbod van truien voor dames. Kleding voor vrouwen is op internet te shoppen bij CheckFashion.nl. Koop de prachtigste dameskleding online, net als de fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals voor vrouwen in bijna alle webshops bij elkaar. Ga niet langer op internet zoeken in alle kledingwinkels voor deze fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals en andere kleding voor dames want van nu af aan is er één adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé online shop voor allerlei soorten en maten dameskleding, waaronder deze fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals. Je bestelt bij ons kleren voor dames online, zoals deze fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals voor vrouwen in zo goed als alle kledingwinkels in één keer. Laaggeprijsde en schitterende kleding voor dames net als deze fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals shop je het meest gunstig middels CheckFashion, doordat wij aanwezige actiecodes van deze webshop alvast hebben geraadpleegd voor je. De Filippa K fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals is/zijn vervaardigd uit 50% mohair, 30% polyamide en 20% wol, hierom ben jij zeker van een perfect comfort en puike kwaliteit. Shop deze fijngebreide pullover in mohairblend met ronde hals van 50% mohair, 30% polyamide en 20% wol nu spoedig in de afdeling truien voor dames. De fijne combinatie van 50% mohair, 30% polyamide en 20% wol draagt prettig. Vergeet niet de voorschriften voor het wassen voor 50% mohair, 30% polyamide en 20% wol.

€ 195,00 Vandaag besteld, morgen in huis!

Kortingscodes

We hebben op dit moment geen geldige kortingcodes van De Bijenkorf.

Kleuren Blauw
Materialen 50% mohair, 30% polyamide en 20% wol
Webshop De Bijenkorf
Artikelnummer (EAN) 7333029452455