Zoek nu online in meer dan 144000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Handtassen
  • >
  • Accessoires

Silvio Tossi Handtaschen Zilver Online Kopen | 7623426

Silvio Tossi Handtaschen Zilver

Koop bij CheckFashion accessoires online van het merk Silvio Tossi onder andere de handtaschen in het artikelassortiment voor de dames van 115 kledingshops in één keer.

Deze handtaschen kun je via ons online shoppen in het grootste aanbod van accessoires voor dames. Kleding voor vrouwen is online te kopen middels CheckFashion. Bestel de gaafste dameskleding online, zoals deze handtaschen voor vrouwen in bijna alle kledingshops tegelijkertijd. Ga niet verder op het web zoeken in alle typen boetieks online voor deze handtaschen en soortgelijke kleding voor vrouwen want vanaf nu heb je één plek voor alle dameskleding. CheckFashion is hét online adres voor diverse soorten dameskleding, bijvoorbeeld deze handtaschen. Je shopt bij ons mode voor dames online, waaronder ook deze handtaschen voor dames in zo goed als alle kledingshops in één oogopslag. Laaggeprijsde en mooie kleding voor dames waaronder de handtaschen bestel je het voordeligst bij CheckFashion.nl, doordat we actieve vouchercodes voor deze webshop alvast hebben nagezocht voor je. Kleding van het merk Silvio Tossi voor dames koop je makkelijk en snel online bij deze webshop. Natuurlijk shop je Silvio Tossi accessoires voor vrouwen zoals de handtaschen van Silvio Tossi elke keer eerst bij CheckFashion. Silvio Tossi toont ook met dit product volwaardige Silvio Tossi kwaliteit te bieden, zoals je van Silvio Tossi kunt verwachten. De handtaschen van Silvio Tossi voor dames is/zijn online te shoppen in de kleurnuance zilver. De keuze is hierom niet ingewikkeld. Deze accessoires voor dames is/zijn online alleen te shoppen in het zilver. Aarzel dan ook niet meer en bestel deze Silvio Tossi handtaschen. Het tarief voor verzending van een pakket bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen argument dus om de handtaschen van Silvio Tossi niet online te bestellen. Laat het tarief voor verzending voor de handtaschen geen reden zijn waarom je de Silvio Tossi handtaschen binnen de groep accessoires niet online zult gaan bestellen.

€ 99,90 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 99,90 € 99,90 Bekijk kortingscode
Kleuren Zilver
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 0634154732342