Zoek nu online in meer dan 266000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Handtassen
  • >
  • Accessoires

Silvio Tossi Handtassen Zwart Online Kopen | 7593359

Silvio Tossi Handtassen Zwart

Shop bij CheckFashion.nl accessoires online van het merk Silvio Tossi gelijk aan de handtassen in het productaanbod voor de dames in 115 online shops in één oogopslag.

De handtassen van Silvio Tossi voor vrouwen is/zijn online te kopen in de tint zwart. De keus is hierdoor niet lastig. Deze accessoires voor dames is/zijn online enkel te kopen in het zwart. Wacht dan ook niet meer en koop deze Silvio Tossi handtassen. Kleding van het merk Silvio Tossi voor dames koop je makkelijk en snel online bij deze webshop. Natuurlijk zoek je Silvio Tossi accessoires voor vrouwen waaronder ook de handtassen van Silvio Tossi steeds eerst op CheckFashion. Silvio Tossi bewijst ook met dit product honderd procent Silvio Tossi kwaliteit te bieden, zoals je van Silvio Tossi mag verwachten. De verzendprijs van je pakje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen reden dus om de handtassen van Silvio Tossi niet online te shoppen. Laat de prijs voor verzending voor de handtassen geen beweegreden zijn waardoor je de Silvio Tossi handtassen in de categorie accessoires niet online zult bestellen. Deze handtassen kun je via ons online shoppen in het meest uitgebreide aanbod van accessoires voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op internet te bestellen bij CheckFashion. Koop de beste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld deze handtassen voor dames in alle kledingshops tegelijk. Ga niet langer meer online snuffelen in verschillende shops voor deze handtassen en andere kleding voor dames want vanaf nu is er één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé online boetiek voor diverse soorten dameskleding, onder andere deze handtassen. Je bestelt bij CheckFashion.nl mode voor dames online, waaronder ook de handtassen voor vrouwen in zo goed als alle webwinkels in één keer. Voordelige en leuke kleding voor dames waaronder ook de handtassen shop je met de hoogste korting op CheckFashion.nl, aangezien we verkrijgbare kortingscodes van deze webshop al hebben opgezocht voor je.

€ 139,00 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 139,00 € 139,00 Bekijk kortingscode
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 0634154732922