Zoek nu online in meer dan 266000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Handtassen
  • >
  • Accessoires

Silvio Tossi Handtassen Rood Online Kopen | 7593342

Silvio Tossi Handtassen Rood

Koop bij CheckFashion accessoires online van het merk Silvio Tossi zoals de handtassen in het spectrum van producten voor de dames van 115 shops in één overzicht.

De handtassen kun je via CheckFashion online shoppen in het meest uitgebreide aanbod van accessoires voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op het web te bestellen middels CheckFashion. Shop de stoerste dameskleding online, zoals deze handtassen voor vrouwen in zo goed als alle kledingwinkels bij elkaar. Ga niet verder meer op het web speuren in diverse webwinkels voor deze handtassen en gelijksoortige kleren voor vrouwen want in het vervolg heb je één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plek voor verschillende soorten en maten dameskleding, waaronder de handtassen. Je koopt hier mode voor dames online, zoals bijvoorbeeld de handtassen voor vrouwen in in principe alle kledingwinkels in één keer. Goedkope en gave kleding voor dames waaronder ook de handtassen shop je het goedkoopst op CheckFashion, aangezien we mogelijke actiekortingscodes van deze webshop vast hebben nagezocht voor je. De handtassen van Silvio Tossi voor dames is/zijn online te kopen in de tint rood. De beslissing is daarom makkelijk. Deze accessoires voor dames is/zijn online slechts te bestellen in de kleur rood. Wacht dan ook niet meer en shop deze Silvio Tossi handtassen. Het tarief van een pakketje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen argument dus om de handtassen van Silvio Tossi niet online te bestellen. Laat de pakketprijs voor de handtassen niet het argument zijn waarom je deze Silvio Tossi handtassen in de afdeling accessoires niet online zal kopen. Kleding van het merk Silvio Tossi voor dames bestel je eenvoudig en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend check je Silvio Tossi accessoires voor dames onder andere de handtassen van Silvio Tossi elke keer eerst via CheckFashion. Silvio Tossi toont ook met dit modeartikel echte Silvio Tossi kwaliteit te leveren, zoals je van Silvio Tossi mag verwachten.

€ 99,90 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 99,90 € 99,90 Bekijk kortingscode
Kleuren Rood
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 0634154732830