Zoek nu online in meer dan 266000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Badmode
  • >
  • Badpakken

LASCANA badpak Zwart Online Kopen | 7593098

LASCANA badpak Zwart

Bestel bij CheckFashion badpakken online van het merk LASCANA waaronder ook de badpak in het spectrum voor de dames van 115 webshops bij elkaar.

De badpak kun je hier online kopen in het breedste assortiment van badpakken voor dames. Kleding voor dames is op het web te bestellen bij CheckFashion. Shop de prachtigste dameskleding online, zoals de badpak voor dames in alle bekende en onbekende online shops tegelijkertijd. Ga niet verder meer op het web zoeken in diverse online shops voor deze badpak en soortgelijke kleding voor vrouwen want vanaf nu is er één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is hét webadres voor verschillende soorten dameskleding, waaronder deze badpak. Je bestelt bij CheckFashion.nl kleren voor vrouwen online, onder andere de badpak voor dames in alle online shops tegelijkertijd. Laaggeprijsde en prachtige kleding voor dames zoals bijvoorbeeld de badpak bestel je met korting via CheckFashion.nl, doordat we actieve actiecodes voor deze webshop al hebben opgezocht voor je. Het tarief voor verzending van een pakketje bij deze online shop is maar € 3,95. Geen aanleiding dus om deze badpak van LASCANA niet online te shoppen. Laat de verzendprijs voor de badpak niet een beweegreden zijn waardoor je deze LASCANA badpak in de groep badpakken niet online zal kopen. De LASCANA badpak voor dames is/zijn online alleen te bestellen in de maat 36 (70) b; 38 (75) b; 40 (80) b; 42 (85) b; 44 (90) b; 46 (95) b. De keus is hierdoor vlot gemaakt voor je. Koop deze LASCANA badpakken in maat 36 (70) b; 38 (75) b; 40 (80) b; 42 (85) b; 44 (90) b; 46 (95) b snel online voor vrouwen voordat ze op zijn bij deze webshop. De badpak van LASCANA voor dames is/zijn online te kopen in de kleurnuance zwart. De keuze is dus een fluitje van een cent. De badpakken voor dames is/zijn online alleen maar te kopen in het zwart. Aarzel dan ook niet meer en bestel de LASCANA badpak. Kleding van het merk LASCANA voor vrouwen koop je simpel en vlot online bij deze webshop. Uiteraard vind je LASCANA badpakken voor dames bijvoorbeeld de badpak van LASCANA telkens eerst bij CheckFashion. LASCANA toont ook met dit modeartikel echte LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je vanuit LASCANA kunt verwachten. De LASCANA badpak is/zijn vervaardigd uit lycra, hierdoor ben je gegarandeerd van een uniek comfort en de beste kwaliteit Koop deze badpak van lycra nu direct binnen de categorie badpakken voor dames. Het onvermengde weefsel van het lycra voelt aangenaam aan. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor lycra.

€ 69,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 69,99 € 69,99 Bekijk kortingscode
Maten 36 (70) b; 38 (75) b; 40 (80) b; 42 (85) b; 44 (90) b; 46 (95) b
Kleuren Zwart
Materialen Lycra
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893865887703