Zoek nu online in meer dan 264000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Handtassen
  • >
  • Accessoires

Silvio Tossi Handtassen Bruin Online Kopen | 7593069

Silvio Tossi Handtassen Bruin

Koop bij CheckFashion.nl accessoires online van Silvio Tossi zoals deze handtassen in het modeaanbod voor de dames in 115 webwinkels in één keer.

De handtassen van Silvio Tossi voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de tint bruin. De keus is daarmee simpel. De accessoires voor vrouwen is/zijn online alleen te bestellen in de kleurnuance bruin. Twijfel dan ook niet meer en shop de Silvio Tossi handtassen. De handtassen kun je via CheckFashion online kopen in het meest uitgebreide aanbod van accessoires voor vrouwen. Kleding voor dames is online te shoppen via CheckFashion.nl. Shop de schitterendste dameskleding online, bijvoorbeeld de handtassen voor vrouwen in alle winkels online bij elkaar. Ga niet langer op het web speuren in verschillende online winkels voor de handtassen en andere mode voor vrouwen want van nu af aan heb je één plek voor alle dameskleding. CheckFashion is dé online shop voor verschillende maten en soorten dameskleding, waaronder ook de handtassen. Je bestelt bij ons kleding voor vrouwen online, waaronder ook deze handtassen voor dames in zo goed als alle winkels online in één keer. Goedkope en mooie kleding voor dames waaronder ook de handtassen bestel je het voordeligst via CheckFashion, doordat we mogelijke actiekortingscodes van deze webshop al hebben opgespoord voor je. Kleding van Silvio Tossi voor vrouwen shop je makkelijk en snel online bij deze webshop. Uiteraard check je Silvio Tossi accessoires voor dames bijvoorbeeld de handtassen van Silvio Tossi steeds als eerste via CheckFashion.nl. Silvio Tossi bewijst ook met dit artikel volwaardige Silvio Tossi kwaliteit te bieden, zoals je van Silvio Tossi mag verwachten. Het tarief voor verzending van je pakje bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen beweegreden dus om de handtassen van Silvio Tossi niet online te kopen. Laat het pakkettarief voor de handtassen niet een beweegreden zijn waarom je deze Silvio Tossi handtassen in de categorie accessoires niet online zal kopen.

€ 139,00 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 139,00 € 139,00 Bekijk kortingscode
Kleuren Bruin
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 0634154732946