Zoek nu online in meer dan 266000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Badmode
  • >
  • Badpakken

LASCANA badpak Zwart Online Kopen | 7593033

LASCANA badpak Zwart

Koop bij CheckFashion badpakken online van LASCANA waaronder ook deze badpak in het artikelspectrum voor de dames van 115 kledingwinkels in één keer.

Het bedrag voor verzending van een pakketje bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen beweegreden dus om de badpak van LASCANA niet online te shoppen. Laat het verzendbedrag voor de badpak geen beweegreden zijn waardoor je de LASCANA badpak in de groep badpakken niet online zult gaan bestellen. Deze LASCANA badpak voor vrouwen is/zijn online alleen te shoppen in de maat 38 (75) e; 40 (80) e; 42 (85) e; 44 (90) e; 46 (95) e; 48 (100) e. De keuze is hierom moeiteloos gemaakt voor je. Shop de LASCANA badpakken in de grootte 38 (75) e; 40 (80) e; 42 (85) e; 44 (90) e; 46 (95) e; 48 (100) e gauw online voor dames voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. De badpak kun je via ons online bestellen in het grootste aanbod van badpakken voor dames. Kleding voor vrouwen is online te bestellen bij CheckFashion.nl. Shop de prachtigste dameskleding online, bijvoorbeeld deze badpak voor vrouwen in alle boetieks online in één keer. Ga niet langer op internet speuren in alle mogelijke shops voor de badpak en gelijkwaardige mode voor vrouwen want voortaan heb je één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé online winkel voor allerlei maten en soorten dameskleding, onder andere de badpak. Je koopt bij CheckFashion.nl kleren voor vrouwen online, onder andere deze badpak voor vrouwen in alle online kledingshops in één oogopslag. Goedkope en prachtige kleding voor dames zoals de badpak bestel je het goedkoopst bij CheckFashion, doordat we aanwezige actiecodes van deze webshop al hebben opgespoord voor je. De LASCANA badpak is/zijn gecreëerd door middel van lycra, daardoor ben je gegarandeerd van een uniek draaggemak en superieure kwaliteit Shop de badpak van lycra nu direct binnen de categorie badpakken voor dames. Het fijne weefsel van het lycra voelt aangenaam aan. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor lycra. Deze badpak van LASCANA voor dames is/zijn online te shoppen in de kleur zwart. De beslissing is hierdoor vlot gemaakt. De badpakken voor vrouwen is/zijn online uitsluitend te kopen in de kleurnuance zwart. Aarzel daarom niet langer en koop de LASCANA badpak. Kleding van het merk LASCANA voor vrouwen bestel je makkelijk en snel online bij deze webshop. Uiteraard vind je LASCANA badpakken voor dames onder andere de badpak van LASCANA steeds eerst op CheckFashion.nl. LASCANA toont ook met dit product honderd procent LASCANA kwaliteit te leveren, zoals je van LASCANA mag verwachten.

€ 73,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 73,99 € 73,99 Bekijk kortingscode
Maten 38 (75) e; 40 (80) e; 42 (85) e; 44 (90) e; 46 (95) e; 48 (100) e
Kleuren Zwart
Materialen Lycra
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893865887468