Zoek nu online in meer dan 264000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Handtassen
  • >
  • Accessoires

Silvio Tossi Handtassen Zwart Online Kopen | 7592997

Silvio Tossi Handtassen Zwart

Koop hier accessoires online van Silvio Tossi onder meer de handtassen in het artikelaanbod voor de dames van 115 kledingshops in één oogopslag.

Het bedrag voor verzending van een pakketje bij deze online shop is maar € 3,95. Geen argument dus om de handtassen van Silvio Tossi niet online te shoppen. Laat het verzendtarief voor de handtassen niet de aanleiding zijn waarom je deze Silvio Tossi handtassen in de afdeling accessoires niet online zult bestellen. Kleding van het merk Silvio Tossi voor vrouwen shop je makkelijk en snel online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je Silvio Tossi accessoires voor dames waaronder ook de handtassen van Silvio Tossi steeds eerst via CheckFashion.nl. Silvio Tossi bewijst ook met dit product volwaardige Silvio Tossi kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Silvio Tossi kunt verwachten. De handtassen van Silvio Tossi voor vrouwen is/zijn online te kopen in het zwart. De keuze is daardoor vlot gemaakt. De accessoires voor dames is/zijn online enkel te kopen in de kleur zwart. Twijfel dus niet langer en shop de Silvio Tossi handtassen. Deze handtassen kun je via ons online shoppen in het mooiste aanbod van accessoires voor vrouwen. Kleding voor dames is op het web te kopen bij CheckFashion.nl. Shop de coolste dameskleding online, waaronder deze handtassen voor vrouwen in alle bekende en onbekende kledingwinkels bij elkaar. Ga niet meer verder op internet zoeken in alle shops voor deze handtassen en andere kleren voor vrouwen want in het vervolg is er één plek voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plek voor verschillende maten en soorten dameskleding, waaronder de handtassen. Je shopt bij CheckFashion mode voor dames online, zoals de handtassen voor dames in alle bekende en onbekende kledingwinkels tegelijkertijd. Voordelige en stoere kleding voor dames zoals bijvoorbeeld de handtassen koop je het voordeligst middels CheckFashion, omdat we mogelijke actiecodes voor deze webshop alvast hebben opgespoord voor je.

€ 159,00 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 159,00 € 159,00 Bekijk kortingscode
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 0634154733271