Zoek nu online in meer dan 264000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Tassen En Koffers
  • >
  • Handtassen
  • >
  • Accessoires

Silvio Tossi Handtassen Zwart Online Kopen | 7592815

Silvio Tossi Handtassen Zwart

Koop nu accessoires online van het merk Silvio Tossi waaronder de handtassen in het overzicht van mode voor de dames in 115 internetshops in één overzicht.

Kleding van Silvio Tossi voor dames bestel je moeiteloos en direct online bij deze webshop. Uiteraard check je Silvio Tossi accessoires voor vrouwen waaronder ook de handtassen van Silvio Tossi te allen tijde als eerste op CheckFashion. Silvio Tossi toont ook met dit product honderd procent Silvio Tossi kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Silvio Tossi kunt verwachten. De handtassen kun je via CheckFashion online shoppen in het breedste assortiment van accessoires voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is online te kopen via CheckFashion. Bestel de mooiste dameskleding online, zoals deze handtassen voor vrouwen in zo goed als alle online kledingwinkels in één keer. Ga niet meer verder op internet zoeken in allerlei kledingwinkels voor deze handtassen en gelijkwaardige mode voor dames want nu heb jij één plek voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plaats voor verschillende soorten dameskleding, waaronder ook de handtassen. Je shopt op CheckFashion kleding voor vrouwen online, inclusief de handtassen voor vrouwen in in principe alle online kledingshops in één oogopslag. Voordelige en mooie kleding voor dames bijvoorbeeld de handtassen koop je het meest gunstig bij CheckFashion.nl, omdat we actieve actiecodes voor deze webshop reeds hebben opgezocht voor je. Het tarief voor verzending van een pakje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen aanleiding dus om deze handtassen van Silvio Tossi niet online te bestellen. Laat de pakketprijs voor de handtassen niet de aanleiding zijn waardoor je deze Silvio Tossi handtassen in de groep accessoires niet online zult gaan kopen. De handtassen van Silvio Tossi voor dames is/zijn online te shoppen in de tint zwart. De keus is dus makkelijk. Deze accessoires voor vrouwen is/zijn online slechts te shoppen in de tint zwart. Treuzel daarom niet meer en bestel de Silvio Tossi handtassen.

€ 129,00 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 129,00 € 129,00 Bekijk kortingscode
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 0634154733264