Zoek nu online in meer dan 266000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Jurken

Rick Cardona By Heine Jerseyjurk Zwart Online Kopen | 6882159

Rick Cardona By Heine Jerseyjurk Zwart

Shop bij CheckFashion.nl jurken online van het merk Rick Cardona By Heine ook zoals deze jerseyjurk in het kledingoverzicht voor de dames in 115 online kledingwinkels in één keer.

Het tarief van een pakketje bij deze online shop is € 3,95. Geen argument dus om de jerseyjurk van Rick Cardona By Heine niet online te shoppen. Laat het pakketbedrag voor de jerseyjurk niet het argument zijn waardoor je deze Rick Cardona By Heine jerseyjurk in de afdeling jurken niet online zal bestellen. De jerseyjurk kun je hier online bestellen in het mooiste assortiment van jurken voor dames. Kleding voor vrouwen is op internet te kopen via CheckFashion. Koop de prachtigste dameskleding online, bijvoorbeeld de jerseyjurk voor vrouwen in alle bekende en onbekende webwinkels in één keer. Ga niet meer verder online zoeken in alle types online boetieks voor deze jerseyjurk en andere kleren voor vrouwen want nu heb jij één plek voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé plek voor verschillende maten en soorten dameskleding, waaronder ook deze jerseyjurk. Je bestelt bij ons kleren voor vrouwen online, waaronder deze jerseyjurk voor dames in alle bekende en onbekende kledingwinkels bij elkaar. Goedkope en coole kleding voor dames zoals ook de jerseyjurk bestel je het meest betaalbaar middels CheckFashion, omdat we mogelijke actiekortingscodes van deze webshop al hebben nagezocht voor je. Deze jerseyjurk van Rick Cardona By Heine voor dames is/zijn online te kopen in het zwart. De keuze is hierdoor damesspel. De jurken voor vrouwen is/zijn online alleen te kopen in de kleur zwart. Wacht hierom niet meer en koop de Rick Cardona By Heine jerseyjurk. Kleding van Rick Cardona By Heine voor dames shop je simpel en snel online bij deze webshop. Uiteraard zoek je Rick Cardona By Heine jurken voor dames zoals bijvoorbeeld deze jerseyjurk van Rick Cardona By Heine iedere keer eerst via CheckFashion. Rick Cardona By Heine toont ook met dit modeartikel echte Rick Cardona By Heine kwaliteit te bieden, zoals je van Rick Cardona By Heine mag verwachten. Deze Rick Cardona By Heine jerseyjurk voor dames is/zijn online uitsluitend te kopen in de maat 34;36;38;40;42;44;46;48;50;52. De keus is daarmee eenvoudig voor je. Bestel deze Rick Cardona By Heine jurken in maat 34;36;38;40;42;44;46;48;50;52 gauw online voor dames voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop.

€ 37,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 37,99 € 37,99 Bekijk kortingscode
Maten 34;36;38;40;42;44;46;48;50;52
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8300330798274