Zoek nu online in meer dan 263000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

LASCANA slip Wit Online Kopen | 6882028

LASCANA slip Wit

Bestel hier slips online van LASCANA zo ook deze slip in het aanbod van producten voor de dames van 115 kledingshops bij elkaar.

Deze slip kun je via CheckFashion online shoppen in het breedste aanbod van slips voor vrouwen. Kleding voor dames is online te shoppen middels CheckFashion. Bestel de stoerste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld de slip voor vrouwen in zo goed als alle shops bij elkaar. Ga niet langer meer online speuren in alle mogelijke online boetieks voor deze slip en soortgelijke mode voor vrouwen want in het vervolg heb je één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is hét internetadres voor allerlei soorten dameskleding, bijvoorbeeld de slip. Je bestelt op CheckFashion.nl kleding voor dames online, zoals de slip voor vrouwen in alle bekende en onbekende online shops in één oogopslag. Goedkope en gave kleding voor dames zoals deze slip koop je met korting op CheckFashion, doordat we beschikbare actiecodes van deze webshop alvast hebben nagezocht voor je. De verzendprijs van een pakket bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen argument dus om deze slip van LASCANA niet online te kopen. Laat het bedrag voor verzending voor de slip geen beweegreden zijn waardoor je de LASCANA slip binnen de groep slips niet online zult kopen. Kleding van het merk LASCANA voor vrouwen bestel je moeiteloos en direct online bij deze webshop. Natuurlijk vind je LASCANA slips voor vrouwen zoals de slip van LASCANA iedere keer als eerste op CheckFashion.nl. LASCANA bewijst ook met dit product honderd procent LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je van LASCANA kunt verwachten. De slip van LASCANA voor dames is/zijn online te bestellen in de kleur wit. De keus is hierom damesspel. De slips voor dames is/zijn online alleen maar te shoppen in de kleurnuance wit. Treuzel dus niet meer en shop de LASCANA slip.

€ 9,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 9,99 € 9,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Wit
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8859115753422