Zoek nu online in meer dan 271000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Jassen

Object Leren Jas Zwart Online Kopen | 6867265

Object Leren Jas Zwart

Shop bij CheckFashion.nl jassen online van het merk Object waaronder de leren jas in het artikelenoverzicht voor de dames van 115 shops tegelijkertijd.

De leren jas kun je hier online bestellen in het mooiste aanbod van jassen voor dames. Kleding voor dames is op het web te bestellen bij CheckFashion.nl. Shop de stoerste dameskleding online, net als de leren jas voor dames in in principe alle online boetieks tegelijkertijd. Ga niet verder meer online speuren in alle typen boetieks online voor de leren jas en gelijkwaardige kleren voor vrouwen want van nu af aan is er één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé plek voor verschillende soorten en maten dameskleding, evenals deze leren jas. Je shopt bij CheckFashion.nl kleren voor vrouwen online, zoals ook deze leren jas voor dames in in principe alle online kledingwinkels bij elkaar. Betaalbare en gave kleding voor dames zoals bijvoorbeeld de leren jas koop je met de hoogste korting bij CheckFashion, omdat we mogelijke kortingscodes van deze webshop vast hebben opgespoord voor je. Kleding van Object voor dames bestel je makkelijk en direct online bij deze webshop. Natuurlijk vind je Object jassen voor dames waaronder de leren jas van Object telkens eerst op CheckFashion.nl. Object bewijst ook met dit modeartikel volwaardige Object kwaliteit te leveren, zoals je van Object kunt verwachten. Deze leren jas van Object voor dames is/zijn online te kopen in de kleurnuance zwart. De keus is daarom moeiteloos gemaakt. De jassen voor dames is/zijn online alleen maar te bestellen in de kleurnuance zwart. Treuzel daarom niet meer en bestel de Object leren jas. Het pakketbedrag van je pakketje bij deze online shop is maar € 3,95. Geen aanleiding dus om de leren jas van Object niet online te shoppen. Laat de prijs voor verzending voor de leren jas niet de aanleiding zijn waarom je deze Object leren jas binnen de afdeling jassen niet online zal gaan bestellen.

€ 199,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 199,99 € 199,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 5710639051346