Zoek nu online in meer dan 262000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Schoenen

Tom Tailor enkellaarsjes Zwart Online Kopen | 6728436

Tom Tailor enkellaarsjes Zwart

Bestel bij CheckFashion.nl schoenen online van het merk Tom Tailor waaronder ook de enkellaarsjes in het scala van producten voor de dames van 115 shops tegelijkertijd.

De enkellaarsjes kun je via ons online shoppen in het grootste aanbod van schoenen voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is online te bestellen middels CheckFashion.nl. Bestel de beste dameskleding online, waaronder ook de enkellaarsjes voor dames in alle bekende en onbekende kledingshops tegelijk. Ga niet verder meer op het web zoeken in alle types online boetieks voor de enkellaarsjes en andere kleren voor vrouwen want nu heb jij één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé plaats voor allerlei soorten en maten dameskleding, bijvoorbeeld de enkellaarsjes. Je bestelt bij ons mode voor vrouwen online, onder andere deze enkellaarsjes voor vrouwen in in principe alle shops in één overzicht. Laaggeprijsde en mooie kleding voor dames zoals bijvoorbeeld deze enkellaarsjes shop je het meest betaalbaar op CheckFashion.nl, aangezien we beschikbare vouchercodes van deze webshop vast hebben opgespoord voor je. Kleding van het merk Tom Tailor voor dames koop je eenvoudig en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je Tom Tailor schoenen voor dames onder andere de enkellaarsjes van Tom Tailor telkens eerst bij CheckFashion.nl. Tom Tailor toont ook met dit product honderd procent Tom Tailor kwaliteit te bieden, zoals je van Tom Tailor kunt verwachten. De enkellaarsjes van Tom Tailor voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de kleur zwart. De beslissing is dus moeiteloos gemaakt. De schoenen voor dames is/zijn online alleen te bestellen in de tint zwart. Twijfel dus niet langer en shop deze Tom Tailor enkellaarsjes. De prijs voor verzending van je pakket bij deze online shop is slechts € 3,95. Geen aanleiding dus om deze enkellaarsjes van Tom Tailor niet online te bestellen. Laat het verzendtarief voor de enkellaarsjes geen argument zijn waarom je deze Tom Tailor enkellaarsjes in de categorie schoenen niet online zult kopen. De Tom Tailor enkellaarsjes voor dames is/zijn online te bestellen in de maten 036, 0;37 en 0;39. Maak nu je keuze. Shop deze Tom Tailor schoenen voor dames in de maat 036, 0;37 en 0;39 snel online voordat ze op zijn bij deze webshop.

€ 54,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 54,99 € 54,99 Bekijk kortingscode
Maten 036, 0;37 en 0;39
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4058219288128