Zoek nu online in meer dan 277000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Jassen

Windfield gewatteerde jas Zwart Online Kopen | 6728333

Windfield gewatteerde jas Zwart

Koop bij CheckFashion jassen online van het merk Windfield net zoals de gewatteerde jas in het assortiment voor de dames in 115 online shops tegelijk.

Deze gewatteerde jas kun je via ons online bestellen in het grootste aanbod van jassen voor dames. Kleding voor vrouwen is op het web te shoppen via CheckFashion. Koop de leukste dameskleding online, bijvoorbeeld deze gewatteerde jas voor dames in in principe alle shops online tegelijk. Ga niet langer meer online zoeken in verschillende kledingwinkels voor de gewatteerde jas en soortgelijke kleding voor vrouwen want vanaf nu heb jij één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is hét webadres voor allerlei maten en soorten dameskleding, zoals deze gewatteerde jas. Je bestelt op CheckFashion kleren voor dames online, zoals ook de gewatteerde jas voor dames in zo goed als alle kledingshops in één keer. Goedkope en schitterende kleding voor dames zoals bijvoorbeeld de gewatteerde jas shop je met de hoogste korting middels CheckFashion.nl, aangezien we beschikbare actiekortingscodes voor deze webshop vast hebben nagezocht voor je. Deze gewatteerde jas van Windfield voor dames is/zijn online te bestellen in de kleurnuance zwart. De keus is hierom een eitje. De jassen voor vrouwen is/zijn online enkel te kopen in de kleurnuance zwart. Wacht daarom niet meer en koop deze Windfield gewatteerde jas. Deze Windfield gewatteerde jas voor vrouwen is/zijn online slechts te shoppen in de grootte 038. De keuze is daarmee vlot gemaakt voor je. Bestel de Windfield jassen in de grootte 038 direct online voor vrouwen voordat ze op zijn bij deze webshop. Kleding van Windfield voor vrouwen bestel je makkelijk en vlot online bij deze webshop. Uiteraard zoek je Windfield jassen voor vrouwen bijvoorbeeld de gewatteerde jas van Windfield elke keer als eerste via CheckFashion. Windfield bewijst ook met dit product volwaardige Windfield kwaliteit te bieden, zoals je van Windfield mag verwachten. Het verzendbedrag van een pakket bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen aanleiding dus om de gewatteerde jas van Windfield niet online te kopen. Laat de verzendprijs voor de gewatteerde jas geen reden zijn waardoor je deze Windfield gewatteerde jas in de categorie jassen niet online zal kopen.

€ 129,95 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 129,95 € 129,95 Bekijk kortingscode
Maten 038
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 5710289940755