Zoek nu online in meer dan 281000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Schoenen
  • >
  • Slippers

Birkenstock slippers ARIZONA SFB Zwart Online Kopen | 6728295

Birkenstock slippers ARIZONA SFB Zwart

Bestel bij CheckFashion.nl slippers online van het merk Birkenstock onder meer de slippers arizona sfb in het modescala voor de dames in 115 kledingwinkels in één overzicht.

Deze slippers arizona sfb van Birkenstock voor vrouwen is/zijn online te bestellen in het zwart. De keus is hierom simpel. De slippers voor vrouwen is/zijn online alleen maar te kopen in het zwart. Treuzel hierom niet meer en koop de Birkenstock slippers arizona sfb. Het tarief van een pakje bij deze online shop is € 3,95. Geen argument dus om de slippers arizona sfb van Birkenstock niet online te shoppen. Laat het bedrag voor verzending voor de slippers arizona sfb geen aanleiding zijn waarom je de Birkenstock slippers arizona sfb binnen de groep slippers niet online zal kopen. Deze slippers arizona sfb kun je via CheckFashion online bestellen in het meest uitgebreide assortiment van slippers voor dames. Kleding voor dames is op internet te bestellen middels CheckFashion. Bestel de gaafste dameskleding online, zoals de slippers arizona sfb voor dames in zo goed als alle shops in één keer. Ga niet langer meer op internet snuffelen in alle soorten shops online voor deze slippers arizona sfb en gelijksoortige kleren voor dames want voortaan heb jij één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé plaats voor verschillende soorten en maten dameskleding, bijvoorbeeld de slippers arizona sfb. Je bestelt bij ons kleding voor dames online, zoals ook de slippers arizona sfb voor dames in alle bekende en onbekende kledingshops tegelijkertijd. Goedkope en prachtige kleding voor dames bijvoorbeeld de slippers arizona sfb shop je het goedkoopst bij CheckFashion, doordat we actieve actiecodes voor deze webshop vast hebben geraadpleegd voor je. Kleding van Birkenstock voor dames shop je moeiteloos en vlot online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je Birkenstock slippers voor vrouwen bijvoorbeeld deze slippers arizona sfb van Birkenstock te allen tijde eerst op CheckFashion. Birkenstock toont ook met dit product volwaardige Birkenstock kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Birkenstock kunt verwachten. De Birkenstock slippers arizona sfb voor dames is/zijn online te bestellen in de groottes 35, 0;37, 0;39 en 0;43. Maak snel je keuze. Shop de Birkenstock slippers voor dames in de maat 35, 0;37, 0;39 en 0;43 direct online voor het te laat is bij deze webshop.

€ 69,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 69,99 € 69,99 Bekijk kortingscode
Maten 35, 0;37, 0;39 en 0;43
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4052605974930