Zoek nu online in meer dan 281000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Jeans

AJC 7/8-jeans Blauw Online Kopen | 6721103

AJC 7/8-jeans Blauw

Bestel bij CheckFashion jeans online van AJC ook de 7/8-jeans in het assortiment voor de dames in 115 winkels online bij elkaar.

Kleding van het merk AJC voor dames koop je moeiteloos en vlot online bij deze webshop. Uiteraard shop je AJC jeans voor dames net als deze 7/8-jeans van AJC te allen tijde als eerste op CheckFashion.nl. AJC bewijst ook met dit product echte AJC kwaliteit te bieden, zoals je van AJC kunt verwachten. De 7/8-jeans van AJC voor dames is/zijn online te bestellen in het blauw. De keus is daarmee niet ingewikkeld. Deze jeans voor dames is/zijn online uitsluitend te bestellen in de kleur blauw. Wacht dus niet meer en koop deze AJC 7/8-jeans. Het pakkettarief van een pakket bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen beweegreden dus om de 7/8-jeans van AJC niet online te bestellen. Laat de verzendprijs voor de 7/8-jeans geen argument zijn waarom je de AJC 7/8-jeans in de categorie jeans niet online zult gaan bestellen. Deze 7/8-jeans kun je via ons online shoppen in het meest uitgebreide assortiment van jeans voor dames. Kleding voor vrouwen is op internet te bestellen middels CheckFashion. Koop de schitterendste dameskleding online, net als deze 7/8-jeans voor dames in bijna alle winkels online tegelijk. Ga niet langer op het web zoeken in alle types kledingwinkels voor deze 7/8-jeans en andere kleding voor dames want van nu af aan heb je één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is hét webadres voor verschillende soorten dameskleding, bijvoorbeeld de 7/8-jeans. Je shopt bij CheckFashion.nl kleding voor vrouwen online, inclusief deze 7/8-jeans voor dames in zo goed als alle online kledingshops bij elkaar. Voordelige en schitterende kleding voor dames waaronder ook de 7/8-jeans bestel je het meest gunstig middels CheckFashion.nl, omdat we verkrijgbare actiecodes van deze webshop al hebben opgespoord voor je.

€ 22,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 22,99 € 22,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Blauw
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4895157060030