Zoek nu online in meer dan 277000 producten van 115 webshops!
  • Dames

KangaROOS shirt Blauw Online Kopen | 6721096

KangaROOS shirt Blauw

Koop bij CheckFashion dames online van KangaROOS evenals de shirt in het overzicht van kleding voor de dames van 115 webshops verzameld.

Kleding van het merk KangaROOS voor dames bestel je eenvoudig en vlot online bij deze webshop. Vanzelfsprekend vind je KangaROOS dames voor vrouwen zoals bijvoorbeeld de shirt van KangaROOS steeds eerst via CheckFashion.nl. KangaROOS toont ook met dit product honderd procent KangaROOS kwaliteit te bieden, zoals je van KangaROOS kunt verwachten. Het tarief voor verzending van een pakketje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen argument dus om deze shirt van KangaROOS niet online te bestellen. Laat het bedrag voor verzending voor de shirt niet de aanleiding zijn waardoor je deze KangaROOS shirt in de categorie dames niet online zal gaan bestellen. Deze KangaROOS shirt voor vrouwen is/zijn online enkel te bestellen in de grootte 32/34 (xs);36/38 (s);40/42 (m);44/46 (l);48/50 (xl). De keuze is dus niet ingewikkeld voor je. Koop deze KangaROOS dames in de grootte 32/34 (xs);36/38 (s);40/42 (m);44/46 (l);48/50 (xl) nu online voor vrouwen voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. De shirt van KangaROOS voor dames is/zijn online te bestellen in de kleur blauw. De keus is hierom simpel. De dames voor vrouwen is/zijn online slechts te bestellen in de tint blauw. Aarzel hierom niet meer en bestel de KangaROOS shirt. Deze shirt kun je via CheckFashion online kopen in het meest uitgebreide aanbod van dames voor vrouwen. Kleding voor dames is op internet te shoppen bij CheckFashion.nl. Shop de mooiste dameskleding online, bijvoorbeeld de shirt voor dames in zo goed als alle boetieks online bij elkaar. Ga niet verder meer online speuren in verschillende boetieks online voor deze shirt en soortgelijke mode voor vrouwen want in het vervolg heb jij één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is hét webadres voor verschillende maten en soorten dameskleding, waaronder ook deze shirt. Je shopt bij CheckFashion.nl kleren voor vrouwen online, zoals ook de shirt voor vrouwen in alle bekende en onbekende online boetieks in één keer. Laaggeprijsde en coole kleding voor dames waaronder deze shirt shop je het meest gunstig bij CheckFashion, omdat wij beschikbare actiecodes voor deze webshop reeds hebben opgespoord voor je.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 32/34 (xs);36/38 (s);40/42 (m);44/46 (l);48/50 (xl)
Kleuren Blauw
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8940001699372