Zoek nu online in meer dan 206000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

Sloggi Jazzpants Feel Pure in set van 3 Wit Online Kopen | 5422238

Sloggi Jazzpants Feel Pure in set van 3 Wit

Bestel bij CheckFashion slips online van het merk Sloggi evenals deze jazzpants feel pure in set van 3 in het assortiment van artikelen voor de dames in 115 boetieks online tegelijkertijd.

De Sloggi jazzpants feel pure in set van 3 voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de groottes 38, 40, 42, 44 en 46. Maak gauw je keus. Shop de Sloggi slips voor vrouwen in de grootte 38, 40, 42, 44 en 46 snel online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop. De jazzpants feel pure in set van 3 van Sloggi voor vrouwen is/zijn online te shoppen in het wit. De beslissing is daarom gemakkelijk. De slips voor vrouwen is/zijn online uitsluitend te bestellen in de tint wit. Treuzel hierom niet meer en bestel de Sloggi jazzpants feel pure in set van 3. Kleding van het merk Sloggi voor vrouwen bestel je probleemloos en direct online bij deze webshop. Uiteraard shop je Sloggi slips voor dames zoals de jazzpants feel pure in set van 3 van Sloggi altijd eerst op CheckFashion.nl. Sloggi bewijst ook met dit product volwaardige Sloggi kwaliteit te bieden, zoals je vanuit Sloggi mag verwachten. De jazzpants feel pure in set van 3 kun je via ons online bestellen in het grootste assortiment van slips voor dames. Kleding voor dames is online te shoppen via CheckFashion.nl. Koop de beste dameskleding online, net als deze jazzpants feel pure in set van 3 voor vrouwen in alle bekende en onbekende shops online bij elkaar. Ga niet verder op het web snuffelen in alle soorten shops voor deze jazzpants feel pure in set van 3 en gelijkwaardige kleding voor vrouwen want nu heb je één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is hét adres voor diverse soorten dameskleding, bijvoorbeeld de jazzpants feel pure in set van 3. Je shopt op CheckFashion.nl kleding voor dames online, bijvoorbeeld de jazzpants feel pure in set van 3 voor vrouwen in alle kledingwinkels tegelijkertijd. Voordelige en gave kleding voor dames onder andere deze jazzpants feel pure in set van 3 shop je met de hoogste korting op CheckFashion, doordat wij mogelijke kortingscodes voor deze webshop alvast hebben geraadpleegd voor je. Het tarief voor verzending van je pakje bij deze online shop is slechts € 3,95. Geen reden dus om de jazzpants feel pure in set van 3 van Sloggi niet online te bestellen. Laat de pakketprijs voor de jazzpants feel pure in set van 3 niet het argument zijn waarom je de Sloggi jazzpants feel pure in set van 3 in de afdeling slips niet online zult bestellen. De Sloggi jazzpants feel pure in set van 3 is/zijn gecreëerd door middel van eud, hierom ben je gegarandeerd van een buitengewoon comfort en de beste kwaliteit Bestel deze jazzpants feel pure in set van 3 van eud nu spoedig in de categorie slips voor dames. Het pure weefsel van het eud voelt fijn aan. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor eud.

€ 15,00 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 15,00 € 15,00 Bekijk kortingscode
Maten 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Wit
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 7613125849916