Zoek nu online in meer dan 206000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • BH's
  • >
  • Beugel BH's

Chantelle Beugel-BH Hedona Beige Online Kopen | 5360176

Chantelle Beugel-BH Hedona Beige

Koop hier beugel bh's online van het merk Chantelle net zoals deze beugel-bh hedona in het productscala voor de dames in 115 internetshops bij elkaar.

Deze Chantelle beugel-bh hedona voor dames is/zijn online te kopen in de groottes 70 g, 75 g, 80 g en 85 g. Maak gauw je keus. Koop deze Chantelle beugel bh's voor dames in maat 70 g, 75 g, 80 g en 85 g snel online voordat ze op zijn bij deze webshop. Deze Chantelle beugel-bh hedona is/zijn gecreëerd door middel van eud, daarom ben jij verzekerd van een voortreffelijk draaggemak en gave kwaliteit Bestel deze beugel-bh hedona van eud nu spoedig binnen de categorie beugel bh's voor vrouwen. Het pure weefsel van het eud voelt prettig aan. Vergeet niet de voorschriften voor het wassen voor eud. De beugel-bh hedona kun je via CheckFashion online kopen in het grootste assortiment van beugel bh's voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op het web te kopen bij CheckFashion.nl. Koop de mooiste dameskleding online, bijvoorbeeld de beugel-bh hedona voor vrouwen in bijna alle online boetieks tegelijk. Ga niet langer meer op het web zoeken in allerlei webshops voor deze beugel-bh hedona en gelijksoortige mode voor vrouwen want voortaan heb je één adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé plek voor verschillende maten en soorten dameskleding, onder andere deze beugel-bh hedona. Je shopt bij CheckFashion.nl mode voor vrouwen online, zoals bijvoorbeeld de beugel-bh hedona voor dames in alle bekende en onbekende boetieks online tegelijk. Goedkope en coole kleding voor dames zoals deze beugel-bh hedona bestel je het voordeligst bij CheckFashion, doordat wij verkrijgbare vouchercodes voor deze webshop al hebben opgespoord voor je. De pakketprijs van je pakketje bij deze online shop is € 3,95. Geen reden dus om deze beugel-bh hedona van Chantelle niet online te bestellen. Laat de prijs voor verzending voor de beugel-bh hedona niet een beweegreden zijn waardoor je de Chantelle beugel-bh hedona binnen de groep beugel bh's niet online zult bestellen. Kleding van het merk Chantelle voor vrouwen koop je makkelijk en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend check je Chantelle beugel bh's voor dames net als deze beugel-bh hedona van Chantelle te allen tijde als eerste op CheckFashion.nl. Chantelle bewijst ook met dit modeartikel echte Chantelle kwaliteit te bieden, zoals je vanuit Chantelle kunt verwachten. Deze beugel-bh hedona van Chantelle voor dames is/zijn online te shoppen in de tint beige. De keus is dan ook niet lastig. De beugel bh's voor vrouwen is/zijn online uitsluitend te bestellen in het beige. Treuzel hierom niet meer en shop de Chantelle beugel-bh hedona.

€ 57,95 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 57,95 € 57,95 Bekijk kortingscode
Maten 70 g, 75 g, 80 g en 85 g
Kleuren Beige
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 3340440432120