Zoek nu online in meer dan 183000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Badmode
  • >
  • Badpakken

LASCANA Badpak met bloemetjesprint Roze Online Kopen | 5292028

LASCANA Badpak met bloemetjesprint Roze

Koop bij ons badpakken online van LASCANA ook deze badpak met bloemetjesprint in het scala voor de dames in 115 internetshops in één keer.

De LASCANA badpak met bloemetjesprint is/zijn gemaakt van eud en lycra, hierdoor ben jij zeker van een buitengewoon draaggemak en de beste kwaliteit. Koop de badpak met bloemetjesprint van eud en lycra nu spoedig in de groep badpakken voor dames. De prettige combinatie van eud en lycra draagt fijn. Vergeet niet de wasvoorschriften voor eud en lycra. Deze badpak met bloemetjesprint van LASCANA voor dames is/zijn online te bestellen in het roze. De beslissing is daarmee eenvoudig. De badpakken voor vrouwen is/zijn online uitsluitend te bestellen in de kleur roze. Aarzel hierom niet langer en shop de LASCANA badpak met bloemetjesprint. De prijs voor verzending van je pakketje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen beweegreden dus om de badpak met bloemetjesprint van LASCANA niet online te kopen. Laat de prijs voor verzending voor de badpak met bloemetjesprint niet het argument zijn waarom je deze LASCANA badpak met bloemetjesprint in de groep badpakken niet online zult bestellen. De badpak met bloemetjesprint kun je hier online shoppen in het breedste assortiment van badpakken voor dames. Kleding voor dames is op internet te shoppen bij CheckFashion. Bestel de mooiste dameskleding online, bijvoorbeeld deze badpak met bloemetjesprint voor vrouwen in bijna alle kledingwinkels tegelijk. Ga niet meer online snuffelen in alle boetieks online voor deze badpak met bloemetjesprint en gelijksoortige kleding voor vrouwen want nu is er één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé online boetiek voor allerlei maten en soorten dameskleding, net als de badpak met bloemetjesprint. Je koopt op CheckFashion mode voor vrouwen online, net als de badpak met bloemetjesprint voor dames in zo goed als alle kledingwinkels tegelijkertijd. Betaalbare en mooie kleding voor dames bijvoorbeeld de badpak met bloemetjesprint shop je het meest betaalbaar bij CheckFashion, omdat wij aanwezige kortingscodes van deze webshop al hebben geraadpleegd voor je. De LASCANA badpak met bloemetjesprint voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de maten 38 d, 40 d, 42 d, 44 d, 46 d, 48 d, 50 d, 52 d en 54 d. Maak snel je keus. Shop de LASCANA badpakken voor dames in de maat 38 d, 40 d, 42 d, 44 d, 46 d, 48 d, 50 d, 52 d en 54 d nu online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. Kleding van het merk LASCANA voor vrouwen shop je makkelijk en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend check je LASCANA badpakken voor vrouwen waaronder ook de badpak met bloemetjesprint van LASCANA steeds eerst op CheckFashion.nl. LASCANA toont ook met dit artikel honderd procent LASCANA kwaliteit te leveren, zoals je vanuit LASCANA mag verwachten.

€ 67,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 67,99 € 67,99 Bekijk kortingscode
Maten 38 d, 40 d, 42 d, 44 d, 46 d, 48 d, 50 d, 52 d en 54 d
Kleuren Roze
Materialen Eud en Lycra
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893865460555