Zoek nu online in meer dan 156000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

LASCANA Rio-slip met borduurmotief Zwart Online Kopen | 5283299

LASCANA Rio-slip met borduurmotief Zwart

Bestel hier lingerie online van LASCANA zoals deze rio-slip met borduurmotief in het productscala voor de dames in 115 online kledingshops in één keer.

Kleding van LASCANA voor dames koop je probleemloos en snel online bij deze webshop. Natuurlijk shop je LASCANA lingerie voor vrouwen waaronder deze rio-slip met borduurmotief van LASCANA steeds als eerste op CheckFashion.nl. LASCANA bewijst ook met dit product volwaardige LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je van LASCANA mag verwachten. Deze rio-slip met borduurmotief van LASCANA voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de kleurnuance zwart. De keuze is hierom eenvoudig. De lingerie voor dames is/zijn online enkel te kopen in de kleur zwart. Wacht dan ook niet langer en koop de LASCANA rio-slip met borduurmotief. Het bedrag voor verzending van je pakje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen argument dus om deze rio-slip met borduurmotief van LASCANA niet online te kopen. Laat het bedrag voor verzending voor de rio-slip met borduurmotief niet een beweegreden zijn waardoor je de LASCANA rio-slip met borduurmotief binnen de groep lingerie niet online zult bestellen. De rio-slip met borduurmotief kun je via CheckFashion online kopen in het breedste assortiment van lingerie voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op het web te bestellen middels CheckFashion.nl. Koop de beste dameskleding online, bijvoorbeeld deze rio-slip met borduurmotief voor vrouwen in zo goed als alle online winkels tegelijkertijd. Ga niet verder op internet zoeken in verschillende online kledingwinkels voor deze rio-slip met borduurmotief en gelijksoortige kleding voor vrouwen want vanaf nu heb je één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé winkel voor allerlei maten en soorten dameskleding, bijvoorbeeld de rio-slip met borduurmotief. Je bestelt op CheckFashion kleding voor vrouwen online, waaronder de rio-slip met borduurmotief voor vrouwen in bijna alle webwinkels in één overzicht. Betaalbare en gave kleding voor dames zoals bijvoorbeeld deze rio-slip met borduurmotief shop je het voordeligst bij CheckFashion.nl, omdat we actieve actiekortingscodes voor deze webshop alvast hebben opgezocht voor je. Deze LASCANA rio-slip met borduurmotief is/zijn gemaakt van eud, zodoende ben je zeker van een voortreffelijk comfort en superieure kwaliteit Bestel deze rio-slip met borduurmotief van eud nu spoedig in de groep lingerie voor dames. Het mooie weefsel van het eud voelt comfortabel aan. Houd rekening met de wasvoorschriften voor eud.

€ 16,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 16,99 € 16,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Zwart
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6924352563492