Zoek nu online in meer dan 159000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

Calvin Klein Bikinislip Dual Tone Zwart Online Kopen | 5196308

Calvin Klein Bikinislip Dual Tone Zwart

Shop bij ons slips online van het merk Calvin Klein inclusief de bikinislip dual tone in het aanbod van kleding voor de dames van 115 online winkels bij elkaar.

De Calvin Klein bikinislip dual tone voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de maten xs, s, m en l. Maak nu je keuze. Bestel deze Calvin Klein slips voor dames in de grootte xs, s, m en l nu online voor het te laat is bij deze webshop. De bikinislip dual tone van Calvin Klein voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de kleurnuance zwart. De keus is hierdoor eenvoudig. De slips voor dames is/zijn online slechts te kopen in de kleur zwart. Twijfel dus niet meer en bestel de Calvin Klein bikinislip dual tone. Kleding van Calvin Klein voor vrouwen bestel je eenvoudig en snel online bij deze webshop. Uiteraard check je Calvin Klein slips voor vrouwen onder andere deze bikinislip dual tone van Calvin Klein steeds als eerste bij CheckFashion.nl. Calvin Klein toont ook met dit product echte Calvin Klein kwaliteit te bieden, zoals je van Calvin Klein kunt verwachten. De bikinislip dual tone kun je via CheckFashion.nl online kopen in het grootste assortiment van slips voor vrouwen. Kleding voor dames is online te bestellen middels CheckFashion.nl. Bestel de coolste dameskleding online, waaronder deze bikinislip dual tone voor vrouwen in zo goed als alle online winkels tegelijk. Ga niet verder online zoeken in allerlei webshops voor deze bikinislip dual tone en andere kleren voor vrouwen want nu heb jij één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé online shop voor verschillende soorten dameskleding, zoals ook deze bikinislip dual tone. Je bestelt op CheckFashion.nl kleding voor dames online, waaronder ook deze bikinislip dual tone voor dames in zo goed als alle shops in één overzicht. Voordelige en leuke kleding voor dames waaronder deze bikinislip dual tone bestel je het meest betaalbaar middels CheckFashion, aangezien we actieve vouchercodes van deze webshop alvast hebben opgespoord voor je. Het bedrag voor verzending van een pakje bij deze online shop is maar € 3,95. Geen beweegreden dus om de bikinislip dual tone van Calvin Klein niet online te shoppen. Laat het pakkettarief voor de bikinislip dual tone geen beweegreden zijn waarom je de Calvin Klein bikinislip dual tone in de groep slips niet online zal gaan kopen.

€ 23,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 23,99 € 23,99 Bekijk kortingscode
Maten xs, s, m en l
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 5052722501117