Zoek nu online in meer dan 231000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Vesten

CLASS INTERNATIONAL Cardigan Zwart Online Kopen | 5171282

CLASS INTERNATIONAL Cardigan Zwart

Shop nu vesten online van het merk CLASS INTERNATIONAL waaronder deze cardigan in het scala van mode voor de dames in 115 webshops in één overzicht.

De CLASS INTERNATIONAL cardigan voor vrouwen is/zijn online te kopen in de groottes 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak nu je keuze. Bestel de CLASS INTERNATIONAL vesten voor dames in de maat 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46 gauw online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. De cardigan van CLASS INTERNATIONAL voor vrouwen is/zijn online te kopen in de kleurnuance zwart. De beslissing is dan ook een eitje. De vesten voor dames is/zijn online alleen maar te shoppen in de kleur zwart. Wacht dus niet meer en shop de CLASS INTERNATIONAL cardigan. Deze cardigan kun je via ons online shoppen in het breedste aanbod van vesten voor dames. Kleding voor dames is online te shoppen middels CheckFashion.nl. Koop de leukste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld de cardigan voor dames in bijna alle online kledingwinkels bij elkaar. Ga niet langer op internet speuren in alle kledingshops voor deze cardigan en gelijkwaardige mode voor vrouwen want in het vervolg is er één adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is hét adres voor verschillende soorten en maten dameskleding, onder andere deze cardigan. Je koopt bij CheckFashion.nl kleding voor dames online, net als deze cardigan voor dames in bijna alle kledingwinkels in één oogopslag. Betaalbare en stoere kleding voor dames bijvoorbeeld de cardigan bestel je met korting middels CheckFashion.nl, aangezien wij mogelijke vouchercodes van deze webshop al hebben nagezocht voor je. Kleding van het merk CLASS INTERNATIONAL voor vrouwen koop je moeiteloos en vlot online bij deze webshop. Vanzelfsprekend shop je CLASS INTERNATIONAL vesten voor vrouwen bijvoorbeeld deze cardigan van CLASS INTERNATIONAL iedere keer als eerste op CheckFashion.nl. CLASS INTERNATIONAL bewijst ook met dit product volwaardige CLASS INTERNATIONAL kwaliteit te leveren, zoals je van CLASS INTERNATIONAL kunt verwachten. Het pakkettarief van een pakje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen beweegreden dus om deze cardigan van CLASS INTERNATIONAL niet online te shoppen. Laat het verzendbedrag voor de cardigan geen reden zijn waarom je de CLASS INTERNATIONAL cardigan in de afdeling vesten niet online zal gaan kopen.

€ 49,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 49,99 € 49,99 Bekijk kortingscode
Maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Zwart
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6930610533602