Zoek nu online in meer dan 149000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Truien

LASCANA Strandtrui met V-hals Beige Online Kopen | 5153100

LASCANA Strandtrui met V-hals Beige

Bestel hier truien online van LASCANA ook als de strandtrui met v-hals in het artikelassortiment voor de dames in 115 kledingwinkels in één keer.

Kleding van LASCANA voor vrouwen koop je moeiteloos en snel online bij deze webshop. Uiteraard zoek je LASCANA truien voor dames waaronder ook deze strandtrui met v-hals van LASCANA steeds als eerste op CheckFashion. LASCANA toont ook met dit product volwaardige LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je vanuit LASCANA kunt verwachten. De LASCANA strandtrui met v-hals is/zijn geproduceerd door middel van baumwolle en eud, dus ben jij gegarandeerd van een buitengewoon comfort en mooie kwaliteit. Shop de strandtrui met v-hals van baumwolle en eud nu snel binnen de afdeling truien voor vrouwen. De fijne combinatie van baumwolle en eud draagt comfortabel. Vergeet niet de voorschriften voor het wassen voor baumwolle en eud. De strandtrui met v-hals kun je via ons online kopen in het breedste assortiment van truien voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is online te bestellen bij CheckFashion. Shop de stoerste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld deze strandtrui met v-hals voor dames in alle bekende en onbekende online kledingwinkels tegelijk. Ga niet meer op het web speuren in alle typen winkels online voor deze strandtrui met v-hals en gelijksoortige kleding voor dames want vanaf nu is er één adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé shop voor allerlei soorten dameskleding, zoals ook deze strandtrui met v-hals. Je shopt op CheckFashion kleren voor vrouwen online, zoals de strandtrui met v-hals voor vrouwen in in principe alle online kledingwinkels tegelijkertijd. Voordelige en prachtige kleding voor dames zoals deze strandtrui met v-hals koop je het goedkoopst via CheckFashion.nl, doordat wij mogelijke actiecodes voor deze webshop al hebben opgespoord voor je. Deze strandtrui met v-hals van LASCANA voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de kleurnuance beige. De beslissing is daarmee gemakkelijk. De truien voor dames is/zijn online enkel te bestellen in het beige. Aarzel daarom niet langer en bestel de LASCANA strandtrui met v-hals. Het verzendtarief van je pakketje bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen aanleiding dus om de strandtrui met v-hals van LASCANA niet online te bestellen. Laat het bedrag voor verzending voor de strandtrui met v-hals niet het argument zijn waardoor je deze LASCANA strandtrui met v-hals binnen de categorie truien niet online zult gaan bestellen.

€ 39,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 39,99 € 39,99 Bekijk kortingscode
Kleuren Beige
Materialen Baumwolle en Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6934291535184