Zoek nu online in meer dan 206000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Jurken
  • >
  • Strandjurken

Venice Beach Strandjurk met logoborduursel Grijs Online Kopen | 4955564

Venice Beach Strandjurk met logoborduursel Grijs

Koop nu strandjurken online van het merk Venice Beach gelijk aan de strandjurk met logoborduursel in het overzicht van mode voor de dames in 115 kledingshops bij elkaar.

Deze strandjurk met logoborduursel kun je via ons online shoppen in het breedste aanbod van strandjurken voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op het web te bestellen middels CheckFashion.nl. Koop de leukste dameskleding online, net als de strandjurk met logoborduursel voor vrouwen in alle winkels online tegelijkertijd. Ga niet verder meer op het web snuffelen in allerlei boetieks online voor deze strandjurk met logoborduursel en soortgelijke kleren voor vrouwen want voortaan is er één webadres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé boetiek voor allerlei maten en soorten dameskleding, zoals bijvoorbeeld deze strandjurk met logoborduursel. Je shopt op CheckFashion kleding voor dames online, waaronder ook de strandjurk met logoborduursel voor dames in alle kledingshops in één oogopslag. Goedkope en mooie kleding voor dames zoals ook deze strandjurk met logoborduursel koop je het meest gunstig op CheckFashion.nl, aangezien wij mogelijke actiekortingscodes van deze webshop vast hebben opgespoord voor je. De prijs voor verzending van je pakketje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen argument dus om de strandjurk met logoborduursel van Venice Beach niet online te bestellen. Laat het pakketbedrag voor de strandjurk met logoborduursel geen beweegreden zijn waarom je deze Venice Beach strandjurk met logoborduursel binnen de categorie strandjurken niet online zult bestellen. Deze strandjurk met logoborduursel van Venice Beach voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de tint grijs. De beslissing is dus vlot gemaakt. Deze strandjurken voor vrouwen is/zijn online slechts te bestellen in de kleur grijs. Wacht daarom niet langer en shop de Venice Beach strandjurk met logoborduursel. De Venice Beach strandjurk met logoborduursel voor dames is/zijn online te kopen in de maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak nu je keus. Shop deze Venice Beach strandjurken voor dames in de grootte 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46 snel online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. Deze Venice Beach strandjurk met logoborduursel is/zijn gefabriceerd uit eud, hierdoor ben je gegarandeerd van een perfect draaggemak en optimale kwaliteit Shop de strandjurk met logoborduursel van eud nu direct in de groep strandjurken voor vrouwen. Het onvermengde weefsel van het eud voelt aangenaam aan. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor eud. Kleding van het merk Venice Beach voor dames koop je moeiteloos en snel online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je Venice Beach strandjurken voor vrouwen zoals deze strandjurk met logoborduursel van Venice Beach telkens als eerste bij CheckFashion.nl. Venice Beach toont ook met dit modeartikel honderd procent Venice Beach kwaliteit te leveren, zoals je van Venice Beach kunt verwachten.

€ 29,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 29,99 € 29,99 Bekijk kortingscode
Maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Grijs
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8698826283749