Zoek nu online in meer dan 206000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

Schiesser Rio-slip in set van 3 Wit Online Kopen | 4885390

Schiesser Rio-slip in set van 3 Wit

Koop hier slips online van het merk Schiesser waaronder de rio-slip in set van 3 in het aanbod van kleding voor de dames in 115 kledingwinkels tegelijkertijd.

De rio-slip in set van 3 van Schiesser voor dames is/zijn online te kopen in de kleurnuance wit. De keuze is hierdoor moeiteloos gemaakt. De slips voor vrouwen is/zijn online slechts te bestellen in het wit. Wacht daarom niet meer en bestel de Schiesser rio-slip in set van 3. De Schiesser rio-slip in set van 3 voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de maten 40, 42, 44 en 46. Maak nu je keuze. Shop deze Schiesser slips voor dames in de maat 40, 42, 44 en 46 nu online voor het te laat is bij deze webshop. Deze rio-slip in set van 3 kun je via CheckFashion.nl online kopen in het breedste assortiment van slips voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is online te shoppen middels CheckFashion.nl. Koop de prachtigste dameskleding online, bijvoorbeeld deze rio-slip in set van 3 voor vrouwen in alle bekende en onbekende boetieks online in één keer. Ga niet meer verder online speuren in alle types kledingshops voor deze rio-slip in set van 3 en soortgelijke kleding voor vrouwen want vanaf nu heb jij één adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé boetiek voor verschillende soorten dameskleding, bijvoorbeeld de rio-slip in set van 3. Je bestelt bij ons kleren voor vrouwen online, onder andere deze rio-slip in set van 3 voor vrouwen in in principe alle kledingshops bij elkaar. Goedkope en stoere kleding voor dames waaronder ook de rio-slip in set van 3 koop je het meest betaalbaar middels CheckFashion.nl, aangezien we actieve kortingscodes voor deze webshop reeds hebben opgezocht voor je. Het pakkettarief van je pakje bij deze online shop is slechts € 3,95. Geen aanleiding dus om de rio-slip in set van 3 van Schiesser niet online te shoppen. Laat het pakkettarief voor de rio-slip in set van 3 geen reden zijn waardoor je de Schiesser rio-slip in set van 3 in de afdeling slips niet online zult kopen. Deze Schiesser rio-slip in set van 3 is/zijn gecreëerd door middel van eud, hierom ben je verzekerd van een prima comfort en de beste kwaliteit Bestel deze rio-slip in set van 3 van eud nu direct in de categorie slips voor vrouwen. Het mooie weefsel van het eud voelt aangenaam aan. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor eud. Kleding van het merk Schiesser voor vrouwen shop je moeiteloos en snel online bij deze webshop. Uiteraard zoek je Schiesser slips voor dames onder andere de rio-slip in set van 3 van Schiesser iedere keer als eerste op CheckFashion. Schiesser toont ook met dit modeartikel echte Schiesser kwaliteit te bieden, zoals je van Schiesser mag verwachten.

€ 21,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 21,99 € 21,99 Bekijk kortingscode
Maten 40, 42, 44 en 46
Kleuren Wit
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4007063054380