Zoek nu online in meer dan 133000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

Schiesser Slip in set van 3 Beige Online Kopen | 4777449

Schiesser Slip in set van 3 Beige

Shop bij CheckFashion.nl slips online van het merk Schiesser als ook deze slip in set van 3 in het productaanbod voor de dames in 115 online kledingwinkels in één oogopslag.

De slip in set van 3 van Schiesser voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de kleur beige. De beslissing is dus snel gemaakt. Deze slips voor dames is/zijn online enkel te kopen in de tint beige. Twijfel dan ook niet langer en koop deze Schiesser slip in set van 3. De Schiesser slip in set van 3 is/zijn gemaakt van eud, daarom ben jij zeker van een prettig comfort en gave kwaliteit Bestel deze slip in set van 3 van eud nu snel binnen de groep slips voor dames. Het fijne weefsel van het eud voelt comfortabel aan. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor eud. Kleding van het merk Schiesser voor vrouwen koop je makkelijk en direct online bij deze webshop. Uiteraard vind je Schiesser slips voor dames waaronder deze slip in set van 3 van Schiesser steeds eerst bij CheckFashion. Schiesser toont ook met dit product honderd procent Schiesser kwaliteit te bieden, zoals je van Schiesser mag verwachten. Het verzendbedrag van een pakje bij deze online shop is maar € 3,95. Geen reden dus om deze slip in set van 3 van Schiesser niet online te kopen. Laat het verzendbedrag voor de slip in set van 3 geen aanleiding zijn waarom je deze Schiesser slip in set van 3 in de categorie slips niet online zal gaan kopen. Deze Schiesser slip in set van 3 voor dames is/zijn online te shoppen in de groottes 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak nu je keus. Shop de Schiesser slips voor vrouwen in maat 36, 38, 40, 42, 44 en 46 snel online voor het te laat is bij deze webshop. Deze slip in set van 3 kun je via ons online shoppen in het meest uitgebreide aanbod van slips voor dames. Kleding voor dames is online te kopen via CheckFashion.nl. Bestel de schitterendste dameskleding online, net als deze slip in set van 3 voor vrouwen in in principe alle online boetieks tegelijk. Ga niet langer meer op internet snuffelen in alle mogelijke online kledingshops voor deze slip in set van 3 en andere kleding voor dames want voortaan heb je één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé winkel voor diverse maten en soorten dameskleding, waaronder ook deze slip in set van 3. Je koopt hier kleding voor vrouwen online, waaronder ook deze slip in set van 3 voor dames in alle boetieks online in één keer. Betaalbare en coole kleding voor dames onder andere deze slip in set van 3 shop je het meest betaalbaar middels CheckFashion, doordat we verkrijgbare kortingscodes van deze webshop vast hebben opgespoord voor je.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Beige
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4007063906511