Zoek nu online in meer dan 231000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

Schiesser Midi-slip Cotton Essentials set van 2 Wit Online Kopen | 4600693

Schiesser Midi-slip Cotton Essentials set van 2 Wit

Bestel nu slips online van Schiesser waaronder deze midi-slip cotton essentials set van 2 in het overzicht voor de dames in 115 kledingshops tegelijkertijd.

De Schiesser midi-slip cotton essentials set van 2 is/zijn gefabriceerd uit eud, hierdoor ben je verzekerd van een perfect comfort en fijne kwaliteit Koop de midi-slip cotton essentials set van 2 van eud nu spoedig binnen de afdeling slips voor dames. Het prettige weefsel van het eud voelt prettig aan. Houd rekening met de wasvoorschriften voor eud. Deze midi-slip cotton essentials set van 2 van Schiesser voor dames is/zijn online te bestellen in het wit. De beslissing is dus niet ingewikkeld. De slips voor dames is/zijn online uitsluitend te kopen in de kleur wit. Wacht dan ook niet meer en koop deze Schiesser midi-slip cotton essentials set van 2. Kleding van het merk Schiesser voor vrouwen shop je simpel en vlot online bij deze webshop. Uiteraard zoek je Schiesser slips voor vrouwen waaronder de midi-slip cotton essentials set van 2 van Schiesser te allen tijde als eerste op CheckFashion. Schiesser toont ook met dit artikel echte Schiesser kwaliteit te leveren, zoals je van Schiesser mag verwachten. Deze midi-slip cotton essentials set van 2 kun je hier online kopen in het mooiste assortiment van slips voor dames. Kleding voor dames is op internet te bestellen middels CheckFashion. Bestel de gaafste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld deze midi-slip cotton essentials set van 2 voor dames in alle kledingshops tegelijkertijd. Ga niet meer op internet zoeken in alle types webshops voor deze midi-slip cotton essentials set van 2 en gelijksoortige kleding voor vrouwen want nu is er één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is hét webadres voor allerlei soorten en maten dameskleding, bijvoorbeeld de midi-slip cotton essentials set van 2. Je koopt bij CheckFashion kleding voor dames online, zoals deze midi-slip cotton essentials set van 2 voor dames in alle shops online tegelijkertijd. Voordelige en mooie kleding voor dames net als deze midi-slip cotton essentials set van 2 koop je het meest gunstig middels CheckFashion, aangezien wij beschikbare actiekortingscodes van deze webshop reeds hebben opgezocht voor je. Het tarief voor verzending van je pakketje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen aanleiding dus om deze midi-slip cotton essentials set van 2 van Schiesser niet online te kopen. Laat het bedrag voor verzending voor de midi-slip cotton essentials set van 2 niet het argument zijn waardoor je deze Schiesser midi-slip cotton essentials set van 2 in de groep slips niet online zult kopen. De Schiesser midi-slip cotton essentials set van 2 voor dames is/zijn online te shoppen in de maten 38, 40, 42, 46 en 48. Maak gauw je keus. Koop de Schiesser slips voor vrouwen in maat 38, 40, 42, 46 en 48 gauw online voordat ze op zijn bij deze webshop.

€ 15,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 15,99 € 15,99 Bekijk kortingscode
Maten 38, 40, 42, 46 en 48
Kleuren Wit
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4007063887858