Zoek nu online in meer dan 155000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

Schiesser Tailleslip Cotton Essentials 2 stuks Zwart Online Kopen | 4600015

Schiesser Tailleslip Cotton Essentials 2 stuks Zwart

Koop hier slips online van het merk Schiesser inclusief de tailleslip cotton essentials 2 stuks in het overzicht van mode voor de dames in 115 internetshops in één overzicht.

Deze tailleslip cotton essentials 2 stuks kun je via ons online bestellen in het grootste assortiment van slips voor dames. Kleding voor vrouwen is online te bestellen middels CheckFashion.nl. Koop de schitterendste dameskleding online, waaronder deze tailleslip cotton essentials 2 stuks voor vrouwen in bijna alle boetieks online tegelijk. Ga niet meer verder op het web snuffelen in verscheidene webwinkels voor deze tailleslip cotton essentials 2 stuks en gelijkwaardige kleren voor vrouwen want van nu af aan is er één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plaats voor diverse soorten dameskleding, zoals bijvoorbeeld de tailleslip cotton essentials 2 stuks. Je koopt bij ons kleding voor dames online, inclusief de tailleslip cotton essentials 2 stuks voor vrouwen in zo goed als alle online kledingshops in één oogopslag. Laaggeprijsde en gave kleding voor dames waaronder de tailleslip cotton essentials 2 stuks shop je het goedkoopst op CheckFashion.nl, omdat we aanwezige actiecodes voor deze webshop alvast hebben nagezocht voor je. Deze tailleslip cotton essentials 2 stuks van Schiesser voor dames is/zijn online te kopen in de kleur zwart. De keuze is hierdoor snel gemaakt. Deze slips voor dames is/zijn online alleen maar te bestellen in het zwart. Wacht daarom niet meer en koop deze Schiesser tailleslip cotton essentials 2 stuks. Het tarief van een pakketje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen beweegreden dus om deze tailleslip cotton essentials 2 stuks van Schiesser niet online te kopen. Laat het bedrag voor verzending voor de tailleslip cotton essentials 2 stuks niet het argument zijn waarom je deze Schiesser tailleslip cotton essentials 2 stuks in de groep slips niet online zult gaan kopen. Kleding van Schiesser voor vrouwen shop je eenvoudig en snel online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je Schiesser slips voor vrouwen zoals bijvoorbeeld de tailleslip cotton essentials 2 stuks van Schiesser steeds als eerste bij CheckFashion. Schiesser bewijst ook met dit artikel volwaardige Schiesser kwaliteit te leveren, zoals je vanuit Schiesser mag verwachten. De Schiesser tailleslip cotton essentials 2 stuks is/zijn samengesteld uit baumwolle en eud, daarom ben je gegarandeerd van een optimaal draaggemak en mooie kwaliteit. Koop deze tailleslip cotton essentials 2 stuks van baumwolle en eud nu gauw in de categorie slips voor dames. De pure combinatie van baumwolle en eud draagt comfortabel. Vergeet niet de wasvoorschriften voor baumwolle en eud. De Schiesser tailleslip cotton essentials 2 stuks voor dames is/zijn online te kopen in de groottes 36, 38, 40, 44, 46 en 50. Maak nu je keuze. Koop de Schiesser slips voor vrouwen in de maat 36, 38, 40, 44, 46 en 50 direct online voordat ze op zijn bij deze webshop.

€ 16,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 16,99 € 16,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 38, 40, 44, 46 en 50
Kleuren Zwart
Materialen Baumwolle en Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4007063901486