Zoek nu online in meer dan 206000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Badmode
  • >
  • Strandmode

LASCANA Shirt met vleermuismouwen Zwart Online Kopen | 4295302

LASCANA Shirt met vleermuismouwen Zwart

Bestel bij CheckFashion.nl strandmode online van LASCANA waaronder ook deze shirt met vleermuismouwen in het spectrum van producten voor de dames in 115 winkels online verzameld.

Het pakketbedrag van een pakje bij deze online shop is maar € 3,95. Geen aanleiding dus om de shirt met vleermuismouwen van LASCANA niet online te bestellen. Laat de pakketprijs voor de shirt met vleermuismouwen geen reden zijn waarom je de LASCANA shirt met vleermuismouwen in de categorie strandmode niet online zult kopen. Kleding van LASCANA voor vrouwen koop je makkelijk en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend check je LASCANA strandmode voor dames zoals deze shirt met vleermuismouwen van LASCANA te allen tijde als eerste via CheckFashion. LASCANA toont ook met dit product echte LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je van LASCANA kunt verwachten. Deze LASCANA shirt met vleermuismouwen is/zijn geproduceerd door middel van eud, dus ben jij zeker van een optimaal comfort en optimale kwaliteit Bestel de shirt met vleermuismouwen van eud nu spoedig in de categorie strandmode voor dames. Het fijne weefsel van het eud voelt aangenaam aan. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor eud. De shirt met vleermuismouwen van LASCANA voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de kleurnuance zwart. De keuze is hierdoor makkelijk. De strandmode voor vrouwen is/zijn online alleen maar te bestellen in het zwart. Treuzel dus niet meer en shop deze LASCANA shirt met vleermuismouwen. Deze shirt met vleermuismouwen kun je via CheckFashion.nl online bestellen in het meest uitgebreide assortiment van strandmode voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op het web te bestellen middels CheckFashion. Koop de stoerste dameskleding online, net als de shirt met vleermuismouwen voor vrouwen in alle online boetieks tegelijkertijd. Ga niet verder meer op het web snuffelen in alle typen online kledingshops voor deze shirt met vleermuismouwen en gelijksoortige kleding voor dames want voortaan heb je één plek voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is hét adres voor allerlei maten en soorten dameskleding, waaronder de shirt met vleermuismouwen. Je bestelt hier kleding voor dames online, zoals bijvoorbeeld deze shirt met vleermuismouwen voor dames in bijna alle winkels online in één overzicht. Laaggeprijsde en leuke kleding voor dames zoals deze shirt met vleermuismouwen shop je het voordeligst op CheckFashion.nl, doordat we actieve actiekortingscodes van deze webshop alvast hebben nagezocht voor je. Deze LASCANA shirt met vleermuismouwen voor dames is/zijn online te shoppen in de maten 32, 36, 40 en 44. Maak snel je keus. Bestel de LASCANA strandmode voor vrouwen in de grootte 32, 36, 40 en 44 gauw online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop.

€ 26,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 26,99 € 26,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Zwart
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8698826170186