Zoek nu online in meer dan 154000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Beenmode
  • >
  • Leggings
  • >
  • Accessoires

KangaROOS Relax-legging met logoprint Grijs Online Kopen | 4294109

KangaROOS Relax-legging met logoprint Grijs

Shop bij CheckFashion accessoires online van het merk KangaROOS zo ook deze relax-legging met logoprint in het overzicht van artikelen voor de dames in 115 online kledingwinkels verzameld.

De KangaROOS relax-legging met logoprint voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de groottes 32, 36, 40 en 44. Maak snel je keuze. Shop de KangaROOS accessoires voor dames in maat 32, 36, 40 en 44 nu online voordat ze op zijn bij deze webshop. Het tarief van je pakketje bij deze online shop is slechts € 3,95. Geen aanleiding dus om de relax-legging met logoprint van KangaROOS niet online te shoppen. Laat het tarief voor verzending voor de relax-legging met logoprint niet de aanleiding zijn waardoor je de KangaROOS relax-legging met logoprint in de groep accessoires niet online zult bestellen. De relax-legging met logoprint van KangaROOS voor dames is/zijn online te bestellen in het grijs. De keus is dan ook niet ingewikkeld. Deze accessoires voor vrouwen is/zijn online alleen te kopen in de kleurnuance grijs. Wacht dus niet meer en koop de KangaROOS relax-legging met logoprint. Kleding van het merk KangaROOS voor vrouwen bestel je simpel en snel online bij deze webshop. Uiteraard zoek je KangaROOS accessoires voor vrouwen waaronder ook de relax-legging met logoprint van KangaROOS iedere keer als eerste op CheckFashion. KangaROOS toont ook met dit artikel honderd procent KangaROOS kwaliteit te leveren, zoals je van KangaROOS mag verwachten. Deze relax-legging met logoprint kun je via ons online kopen in het breedste assortiment van accessoires voor dames. Kleding voor vrouwen is online te bestellen bij CheckFashion. Bestel de leukste dameskleding online, waaronder ook deze relax-legging met logoprint voor vrouwen in alle bekende en onbekende kledingwinkels tegelijkertijd. Ga niet langer meer online speuren in alle shops voor de relax-legging met logoprint en gelijkwaardige kleding voor vrouwen want in het vervolg heb jij één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé online boetiek voor diverse soorten dameskleding, net als deze relax-legging met logoprint. Je koopt hier kleding voor dames online, bijvoorbeeld de relax-legging met logoprint voor vrouwen in zo goed als alle kledingwinkels bij elkaar. Laaggeprijsde en gave kleding voor dames onder andere deze relax-legging met logoprint bestel je het voordeligst bij CheckFashion, doordat wij beschikbare actiecodes voor deze webshop alvast hebben opgezocht voor je.

€ 29,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 29,99 € 29,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Grijs
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6932316003304