Zoek nu online in meer dan 154000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips
  • >
  • Strings

VIVANCE LASCANA String in set van 2 Wit Online Kopen | 3957008

VIVANCE LASCANA String in set van 2 Wit

Shop hier strings online van het merk VIVANCE onder meer de lascana string in set van 2 in het scala van kleding voor de dames van 115 kledingshops tegelijk.

De VIVANCE lascana string in set van 2 is/zijn vervaardigd uit eud, hierom ben jij verzekerd van een perfect draaggemak en fijne kwaliteit Koop deze lascana string in set van 2 van eud nu gauw binnen de categorie strings voor dames. Het prettige weefsel van het eud voelt fijn aan. Houd rekening met de wasvoorschriften voor eud. Kleding van VIVANCE voor dames shop je makkelijk en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend vind je VIVANCE strings voor dames zoals de lascana string in set van 2 van VIVANCE telkens als eerste bij CheckFashion.nl. VIVANCE toont ook met dit artikel honderd procent VIVANCE kwaliteit te bieden, zoals je van VIVANCE mag verwachten. De prijs van een pakje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen argument dus om de lascana string in set van 2 van VIVANCE niet online te shoppen. Laat het verzendtarief voor de lascana string in set van 2 geen beweegreden zijn waarom je de VIVANCE lascana string in set van 2 binnen de groep strings niet online zal gaan bestellen. Deze lascana string in set van 2 kun je via ons online kopen in het breedste assortiment van strings voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op internet te bestellen via CheckFashion.nl. Bestel de schitterendste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld deze lascana string in set van 2 voor dames in alle winkels online bij elkaar. Ga niet langer meer online zoeken in verschillende kledingwinkels voor de lascana string in set van 2 en soortgelijke kleren voor dames want nu heb je één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is hét internetadres voor verschillende soorten en maten dameskleding, waaronder deze lascana string in set van 2. Je shopt op CheckFashion.nl mode voor vrouwen online, zoals bijvoorbeeld de lascana string in set van 2 voor dames in bijna alle webwinkels bij elkaar. Goedkope en leuke kleding voor dames zoals ook de lascana string in set van 2 shop je het meest betaalbaar bij CheckFashion, omdat wij mogelijke actiecodes voor deze webshop reeds hebben opgespoord voor je. De VIVANCE lascana string in set van 2 voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de groottes 32, 36, 40 en 44. Maak snel je keuze. Koop de VIVANCE strings voor vrouwen in de grootte 32, 36, 40 en 44 nu online voor het te laat is bij deze webshop. De lascana string in set van 2 van VIVANCE voor dames is/zijn online te kopen in het wit. De keus is hierdoor niet moeilijk. De strings voor vrouwen is/zijn online alleen maar te kopen in de kleur wit. Aarzel dus niet meer en koop deze VIVANCE lascana string in set van 2.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Wit
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4897056063631