Zoek nu online in meer dan 183000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

MEY Tailleslip Only Lycra set van 3 Zwart Online Kopen | 3942579

MEY Tailleslip Only Lycra set van 3 Zwart

Shop bij CheckFashion slips online van het merk MEY onder andere deze tailleslip only lycra set van 3 in het aanbod van kleding voor de dames in 115 kledingshops tegelijkertijd.

Het bedrag voor verzending van je pakje bij deze online shop is maar € 3,95. Geen beweegreden dus om de tailleslip only lycra set van 3 van MEY niet online te bestellen. Laat het pakketbedrag voor de tailleslip only lycra set van 3 niet de reden zijn waarom je de MEY tailleslip only lycra set van 3 in de groep slips niet online zult gaan kopen. Deze tailleslip only lycra set van 3 van MEY voor dames is/zijn online te shoppen in het zwart. De keus is hierom niet ingewikkeld. De slips voor dames is/zijn online slechts te kopen in de kleurnuance zwart. Twijfel dus niet langer en bestel de MEY tailleslip only lycra set van 3. Kleding van MEY voor dames koop je simpel en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend check je MEY slips voor dames waaronder deze tailleslip only lycra set van 3 van MEY te allen tijde eerst via CheckFashion. MEY toont ook met dit modeartikel echte MEY kwaliteit te bieden, zoals je vanuit MEY kunt verwachten. De MEY tailleslip only lycra set van 3 voor dames is/zijn online te kopen in de maten 38, 42, 46 en 50. Maak nu je keuze. Koop de MEY slips voor dames in maat 38, 42, 46 en 50 gauw online voordat ze op zijn bij deze webshop. Deze MEY tailleslip only lycra set van 3 is/zijn vervaardigd uit eud, hierdoor ben je gegarandeerd van een buitengewoon draaggemak en de beste kwaliteit Shop de tailleslip only lycra set van 3 van eud nu snel binnen de categorie slips voor dames. Het prettige weefsel van het eud voelt comfortabel aan. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor eud. De tailleslip only lycra set van 3 kun je hier online kopen in het grootste assortiment van slips voor dames. Kleding voor vrouwen is op het web te kopen via CheckFashion.nl. Koop de stoerste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld deze tailleslip only lycra set van 3 voor dames in bijna alle shops online tegelijkertijd. Ga niet verder meer op het web zoeken in verscheidene online winkels voor deze tailleslip only lycra set van 3 en andere kleding voor dames want voortaan heb jij één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé winkel voor verschillende soorten en maten dameskleding, waaronder ook de tailleslip only lycra set van 3. Je koopt op CheckFashion kleding voor vrouwen online, inclusief de tailleslip only lycra set van 3 voor dames in zo goed als alle webwinkels tegelijkertijd. Goedkope en stoere kleding voor dames zoals deze tailleslip only lycra set van 3 shop je het meest gunstig middels CheckFashion.nl, doordat we actieve actiecodes voor deze webshop reeds hebben opgespoord voor je.

€ 39,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 39,99 € 39,99 Bekijk kortingscode
Maten 38, 42, 46 en 50
Kleuren Zwart
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4009602063211