Zoek nu online in meer dan 231000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

PETITE FLEUR Tailleslip elastische boord 5 stuks Multicolor Online Kopen | 3837688

PETITE FLEUR Tailleslip elastische boord 5 stuks Multicolor

Shop bij CheckFashion slips online van het merk PETITE FLEUR onder meer deze tailleslip elastische boord 5 stuks in het overzicht van kleding voor de dames in 115 online boetieks tegelijkertijd.

De tailleslip elastische boord 5 stuks van PETITE FLEUR voor dames is/zijn online te shoppen in de kleurnuance multicolor. De beslissing is daarom eenvoudig. Deze slips voor vrouwen is/zijn online alleen te bestellen in de kleur multicolor. Wacht dan ook niet langer en koop de PETITE FLEUR tailleslip elastische boord 5 stuks. De PETITE FLEUR tailleslip elastische boord 5 stuks is/zijn geproduceerd door middel van ecoengagement, eeng_cotton_africa en eud, dus ben je gegarandeerd van een uniek comfort en gave kwaliteit. Bestel de tailleslip elastische boord 5 stuks van ecoengagement, eeng_cotton_africa en eud nu direct binnen de afdeling slips voor vrouwen. De fijne combinatie van ecoengagement, eeng_cotton_africa en eud draagt aangenaam. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor ecoengagement, eeng_cotton_africa en eud. De tailleslip elastische boord 5 stuks kun je hier online shoppen in het grootste assortiment van slips voor dames. Kleding voor vrouwen is online te bestellen middels CheckFashion. Koop de prachtigste dameskleding online, bijvoorbeeld deze tailleslip elastische boord 5 stuks voor vrouwen in bijna alle online boetieks in één keer. Ga niet meer op internet zoeken in verschillende online shops voor deze tailleslip elastische boord 5 stuks en gelijksoortige kleding voor vrouwen want in het vervolg is er één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé online shop voor diverse soorten en maten dameskleding, waaronder de tailleslip elastische boord 5 stuks. Je bestelt hier mode voor vrouwen online, zoals ook deze tailleslip elastische boord 5 stuks voor vrouwen in bijna alle shops online tegelijkertijd. Voordelige en gave kleding voor dames zoals bijvoorbeeld deze tailleslip elastische boord 5 stuks shop je het voordeligst middels CheckFashion, aangezien we mogelijke actiekortingscodes van deze webshop al hebben opgespoord voor je. Kleding van het merk PETITE FLEUR voor vrouwen koop je moeiteloos en direct online bij deze webshop. Uiteraard vind je PETITE FLEUR slips voor dames net als deze tailleslip elastische boord 5 stuks van PETITE FLEUR steeds eerst op CheckFashion.nl. PETITE FLEUR bewijst ook met dit product volwaardige PETITE FLEUR kwaliteit te bieden, zoals je van PETITE FLEUR kunt verwachten. Het pakketbedrag van een pakje bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen beweegreden dus om de tailleslip elastische boord 5 stuks van PETITE FLEUR niet online te kopen. Laat het verzendbedrag voor de tailleslip elastische boord 5 stuks geen aanleiding zijn waarom je deze PETITE FLEUR tailleslip elastische boord 5 stuks in de categorie slips niet online zult gaan bestellen. De PETITE FLEUR tailleslip elastische boord 5 stuks voor dames is/zijn online te kopen in de groottes 32, 36, 40, 44, 48, 52 en 56. Maak snel je keus. Koop deze PETITE FLEUR slips voor vrouwen in maat 32, 36, 40, 44, 48, 52 en 56 direct online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40, 44, 48, 52 en 56
Kleuren Multicolor
Materialen Ecoengagement, Eeng_cotton_africa en Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893962295784