Zoek nu online in meer dan 231000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

Schiesser Slip met weefband set van 3 Zwart Online Kopen | 3837679

Schiesser Slip met weefband set van 3 Zwart

Koop bij CheckFashion slips online van het merk Schiesser bijvoorbeeld deze slip met weefband set van 3 in het artikelenaanbod voor de dames in 115 kledingshops in één keer.

Deze slip met weefband set van 3 kun je via CheckFashion.nl online shoppen in het breedste aanbod van slips voor dames. Kleding voor dames is online te kopen via CheckFashion.nl. Koop de prachtigste dameskleding online, zoals de slip met weefband set van 3 voor vrouwen in alle bekende en onbekende online boetieks tegelijk. Ga niet verder op internet speuren in alle types boetieks online voor deze slip met weefband set van 3 en soortgelijke mode voor vrouwen want nu heb je één adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé boetiek voor diverse soorten en maten dameskleding, bijvoorbeeld de slip met weefband set van 3. Je shopt bij ons mode voor dames online, inclusief de slip met weefband set van 3 voor dames in bijna alle online kledingshops in één keer. Laaggeprijsde en leuke kleding voor dames onder andere deze slip met weefband set van 3 koop je het voordeligst op CheckFashion, omdat wij beschikbare vouchercodes van deze webshop vast hebben opgezocht voor je. De verzendprijs van een pakket bij deze online shop is € 3,95. Geen aanleiding dus om deze slip met weefband set van 3 van Schiesser niet online te shoppen. Laat het bedrag voor verzending voor de slip met weefband set van 3 niet de reden zijn waardoor je deze Schiesser slip met weefband set van 3 binnen de categorie slips niet online zult kopen. Deze Schiesser slip met weefband set van 3 is/zijn samengesteld uit eud, daarom ben je zeker van een uitstekend comfort en puike kwaliteit Koop de slip met weefband set van 3 van eud nu snel in de groep slips voor dames. Het prettige weefsel van het eud voelt prettig aan. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor eud. Deze slip met weefband set van 3 van Schiesser voor vrouwen is/zijn online te kopen in het zwart. De keus is daarmee vlot gemaakt. De slips voor dames is/zijn online enkel te bestellen in de kleurnuance zwart. Twijfel daarom niet langer en bestel deze Schiesser slip met weefband set van 3. De Schiesser slip met weefband set van 3 voor vrouwen is/zijn online te kopen in de groottes 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak gauw je keuze. Koop deze Schiesser slips voor dames in de maat 36, 38, 40, 42, 44 en 46 gauw online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop. Kleding van Schiesser voor vrouwen koop je moeiteloos en vlot online bij deze webshop. Natuurlijk shop je Schiesser slips voor dames zoals bijvoorbeeld de slip met weefband set van 3 van Schiesser telkens eerst via CheckFashion.nl. Schiesser bewijst ook met dit product echte Schiesser kwaliteit te bieden, zoals je vanuit Schiesser kunt verwachten.

€ 24,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 24,99 € 24,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Zwart
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4007063879211