Zoek nu online in meer dan 149000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Schoenen
  • >
  • Sandalen

Rieker Sandaaltjes van nubuckleer Blauw Online Kopen | 2851678

Rieker Sandaaltjes van nubuckleer Blauw

Bestel hier sandalen online van het merk Rieker ook als de sandaaltjes van nubuckleer in het scala van producten voor de dames in 115 winkels online bij elkaar.

Kleding van Rieker voor dames shop je simpel en vlot online bij deze webshop. Uiteraard check je Rieker sandalen voor dames bijvoorbeeld deze sandaaltjes van nubuckleer van Rieker altijd als eerste via CheckFashion.nl. Rieker bewijst ook met dit product honderd procent Rieker kwaliteit te bieden, zoals je van Rieker mag verwachten. De sandaaltjes van nubuckleer van Rieker voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de kleurnuance blauw. De keus is hierom simpel. De sandalen voor dames is/zijn online uitsluitend te bestellen in het blauw. Treuzel dan ook niet meer en koop de Rieker sandaaltjes van nubuckleer. Deze Rieker sandaaltjes van nubuckleer voor dames is/zijn online te shoppen in de groottes 36, 37, 38, 39, 40, 41 en 42. Maak nu je keus. Bestel deze Rieker sandalen voor dames in de maat 36, 37, 38, 39, 40, 41 en 42 gauw online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop. Het verzendtarief van een pakket bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen reden dus om de sandaaltjes van nubuckleer van Rieker niet online te bestellen. Laat de prijs voor verzending voor de sandaaltjes van nubuckleer niet de reden zijn waarom je deze Rieker sandaaltjes van nubuckleer binnen de groep sandalen niet online zal bestellen. Deze sandaaltjes van nubuckleer kun je via ons online bestellen in het grootste aanbod van sandalen voor dames. Kleding voor dames is online te bestellen bij CheckFashion.nl. Shop de leukste dameskleding online, net als deze sandaaltjes van nubuckleer voor dames in in principe alle kledingwinkels tegelijk. Ga niet verder op het web speuren in allerlei shops online voor deze sandaaltjes van nubuckleer en gelijkwaardige mode voor dames want nu is er één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is dé online boetiek voor diverse soorten dameskleding, bijvoorbeeld deze sandaaltjes van nubuckleer. Je koopt bij CheckFashion kleren voor dames online, zoals ook deze sandaaltjes van nubuckleer voor vrouwen in alle shops in één keer. Betaalbare en schitterende kleding voor dames zoals de sandaaltjes van nubuckleer koop je met korting bij CheckFashion, aangezien we beschikbare kortingscodes voor deze webshop vast hebben opgezocht voor je. De Rieker sandaaltjes van nubuckleer is/zijn gemaakt van leder, hierdoor ben jij gegarandeerd van een uitstekend draaggemak en fijne kwaliteit Koop de sandaaltjes van nubuckleer van leder nu direct in de groep sandalen voor dames. Het pure weefsel van het leder voelt aangenaam aan. Vergeet niet de wasvoorschriften voor leder.

€ 59,95 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 59,95 € 59,95 Bekijk kortingscode
Maten 36, 37, 38, 39, 40, 41 en 42
Kleuren Blauw
Materialen Leder
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4020933162978