Zoek nu online in meer dan 159000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Schoenen
  • >
  • Slippers

Gabor Slippers van leer Wit Online Kopen | 2810625

Gabor Slippers van leer Wit

Shop bij CheckFashion.nl slippers online van het merk Gabor bijvoorbeeld deze slippers van leer in het productspectrum voor de dames van 115 webwinkels in één oogopslag.

Deze Gabor slippers van leer is/zijn geproduceerd door middel van leder, hierom ben je gegarandeerd van een perfect draaggemak en perfecte kwaliteit Shop de slippers van leer van leder nu spoedig binnen de categorie slippers voor vrouwen. Het prettige weefsel van het leder voelt comfortabel aan. Houd rekening met de wasvoorschriften voor leder. Deze slippers van leer kun je via CheckFashion.nl online kopen in het meest uitgebreide aanbod van slippers voor dames. Kleding voor dames is op het web te shoppen bij CheckFashion.nl. Koop de coolste dameskleding online, waaronder de slippers van leer voor dames in alle online kledingshops in één keer. Ga niet langer meer op het web speuren in alle typen online kledingwinkels voor deze slippers van leer en gelijkwaardige kleding voor vrouwen want vanaf nu heb je één adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé plek voor diverse soorten dameskleding, net als deze slippers van leer. Je koopt op CheckFashion kleren voor dames online, zoals ook deze slippers van leer voor dames in in principe alle kledingshops tegelijk. Goedkope en stoere kleding voor dames zoals ook deze slippers van leer koop je het meest gunstig op CheckFashion, omdat we aanwezige actiecodes van deze webshop alvast hebben opgezocht voor je. De Gabor slippers van leer voor vrouwen is/zijn online te kopen in de groottes 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 en 45. Maak nu je keus. Shop deze Gabor slippers voor dames in de grootte 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 en 45 direct online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. De prijs voor verzending van een pakje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen beweegreden dus om de slippers van leer van Gabor niet online te kopen. Laat de prijs voor verzending voor de slippers van leer niet het argument zijn waarom je de Gabor slippers van leer in de groep slippers niet online zult gaan bestellen. Deze slippers van leer van Gabor voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de kleur wit. De keus is hierdoor niet lastig. De slippers voor dames is/zijn online alleen maar te bestellen in de kleur wit. Treuzel dus niet meer en koop de Gabor slippers van leer. Kleding van het merk Gabor voor vrouwen bestel je moeiteloos en direct online bij deze webshop. Natuurlijk zoek je Gabor slippers voor vrouwen bijvoorbeeld de slippers van leer van Gabor iedere keer eerst op CheckFashion.nl. Gabor bewijst ook met dit artikel honderd procent Gabor kwaliteit te leveren, zoals je van Gabor mag verwachten.

€ 69,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 69,99 € 69,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 en 45
Kleuren Wit
Materialen Leder
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4054452837673