Zoek nu online in meer dan 183000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Blouses

CLASS INTERNATIONAL Zijden blouse Wit Online Kopen | 2550802

CLASS INTERNATIONAL Zijden blouse Wit

Koop nu blouses online van het merk CLASS INTERNATIONAL zo ook de zijden blouse in het overzicht van kleding voor de dames van 115 shops online in één oogopslag.

Kleding van het merk CLASS INTERNATIONAL voor vrouwen koop je eenvoudig en direct online bij deze webshop. Natuurlijk vind je CLASS INTERNATIONAL blouses voor dames net als de zijden blouse van CLASS INTERNATIONAL altijd eerst op CheckFashion.nl. CLASS INTERNATIONAL toont ook met dit product echte CLASS INTERNATIONAL kwaliteit te leveren, zoals je vanuit CLASS INTERNATIONAL mag verwachten. Deze zijden blouse kun je via CheckFashion.nl online kopen in het breedste aanbod van blouses voor dames. Kleding voor dames is op internet te shoppen middels CheckFashion. Shop de leukste dameskleding online, waaronder de zijden blouse voor dames in in principe alle online winkels tegelijkertijd. Ga niet meer verder online zoeken in alle typen webshops voor de zijden blouse en gelijksoortige kleding voor vrouwen want nu heb je één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plek voor allerlei soorten dameskleding, zoals bijvoorbeeld de zijden blouse. Je bestelt bij ons kleding voor vrouwen online, waaronder ook de zijden blouse voor dames in in principe alle online kledingwinkels tegelijk. Voordelige en gave kleding voor dames zoals ook deze zijden blouse shop je het goedkoopst op CheckFashion.nl, aangezien wij mogelijke actiecodes van deze webshop vast hebben opgespoord voor je. Het tarief van je pakketje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen reden dus om de zijden blouse van CLASS INTERNATIONAL niet online te kopen. Laat het tarief voor verzending voor de zijden blouse niet de aanleiding zijn waarom je de CLASS INTERNATIONAL zijden blouse binnen de groep blouses niet online zal bestellen. Deze zijden blouse van CLASS INTERNATIONAL voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de tint wit. De beslissing is daarom damesspel. Deze blouses voor dames is/zijn online slechts te shoppen in het wit. Wacht daarom niet langer en koop deze CLASS INTERNATIONAL zijden blouse. Deze CLASS INTERNATIONAL zijden blouse voor dames is/zijn online te bestellen in de maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak snel je keuze. Koop de CLASS INTERNATIONAL blouses voor vrouwen in de maat 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46 gauw online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop.

€ 74,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 74,99 € 74,99 Bekijk kortingscode
Maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Wit
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6953123633669