Zoek nu online in meer dan 156000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Nachtmode
  • >
  • Badjassen

KangaROOS Badmantel Cilia Rood Online Kopen | 2550482

KangaROOS Badmantel Cilia Rood

Koop bij CheckFashion.nl badjassen online van het merk KangaROOS onder meer de badmantel cilia in het modeaanbod voor de dames in 115 online boetieks in één oogopslag.

De KangaROOS badmantel cilia is/zijn gefabriceerd uit ecoengagement, eeng_cotton_africa en oekotex, hierdoor ben je verzekerd van een voortreffelijk comfort en fijne kwaliteit. Bestel deze badmantel cilia van ecoengagement, eeng_cotton_africa en oekotex nu direct binnen de groep badjassen voor vrouwen. De pure combinatie van ecoengagement, eeng_cotton_africa en oekotex draagt aangenaam. Vergeet niet de wasvoorschriften voor ecoengagement, eeng_cotton_africa en oekotex. Kleding van het merk KangaROOS voor dames shop je moeiteloos en snel online bij deze webshop. Vanzelfsprekend shop je KangaROOS badjassen voor vrouwen bijvoorbeeld deze badmantel cilia van KangaROOS altijd als eerste bij CheckFashion. KangaROOS toont ook met dit product echte KangaROOS kwaliteit te leveren, zoals je vanuit KangaROOS mag verwachten. De KangaROOS badmantel cilia voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de maten xs, s, m, l en xl. Maak gauw je keus. Bestel de KangaROOS badjassen voor dames in de maat xs, s, m, l en xl snel online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. De pakketprijs van een pakket bij deze online shop is € 3,95. Geen beweegreden dus om de badmantel cilia van KangaROOS niet online te shoppen. Laat de pakketprijs voor de badmantel cilia niet de aanleiding zijn waarom je de KangaROOS badmantel cilia in de afdeling badjassen niet online zult bestellen. Deze badmantel cilia van KangaROOS voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de tint rood. De keus is daarmee niet lastig. De badjassen voor dames is/zijn online uitsluitend te bestellen in de tint rood. Aarzel dan ook niet meer en shop de KangaROOS badmantel cilia. De badmantel cilia kun je via CheckFashion online bestellen in het grootste aanbod van badjassen voor vrouwen. Kleding voor dames is op het web te shoppen bij CheckFashion. Bestel de mooiste dameskleding online, bijvoorbeeld deze badmantel cilia voor vrouwen in alle winkels online tegelijk. Ga niet langer op internet speuren in diverse online kledingwinkels voor de badmantel cilia en andere kleren voor dames want voortaan is er één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is hét online adres voor verschillende soorten dameskleding, waaronder deze badmantel cilia. Je bestelt bij ons kleren voor dames online, inclusief de badmantel cilia voor vrouwen in alle bekende en onbekende online boetieks tegelijkertijd. Laaggeprijsde en mooie kleding voor dames zoals bijvoorbeeld deze badmantel cilia bestel je met korting bij CheckFashion, aangezien we mogelijke actiecodes van deze webshop vast hebben opgespoord voor je.

€ 29,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 29,99 € 29,99 Bekijk kortingscode
Maten xs, s, m, l en xl
Kleuren Rood
Materialen Ecoengagement, Eeng_cotton_africa en Oekotex
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8699114357777