Zoek nu online in meer dan 231000 producten van 115 webshops!
  • Dames

AJC Shirt met strepen Grijs Online Kopen | 2438057

AJC Shirt met strepen Grijs

Shop bij CheckFashion.nl dames online van het merk AJC evenals de shirt met strepen in het overzicht voor de dames van 115 online shops in één keer.

Kleding van het merk AJC voor dames shop je simpel en direct online bij deze webshop. Natuurlijk vind je AJC dames voor dames waaronder ook deze shirt met strepen van AJC altijd als eerste op CheckFashion. AJC toont ook met dit modeartikel volwaardige AJC kwaliteit te bieden, zoals je vanuit AJC mag verwachten. De shirt met strepen van AJC voor dames is/zijn online te kopen in de tint grijs. De keuze is daarmee een eitje. De dames voor dames is/zijn online enkel te bestellen in de kleurnuance grijs. Treuzel dus niet langer en koop de AJC shirt met strepen. De AJC shirt met strepen is/zijn gefabriceerd uit baumwolle, hierdoor ben jij gegarandeerd van een buitengewoon comfort en de beste kwaliteit Koop deze shirt met strepen van baumwolle nu gauw binnen de afdeling dames voor vrouwen. Het fijne weefsel van het baumwolle voelt comfortabel aan. Houd rekening met de wasvoorschriften voor baumwolle. Deze AJC shirt met strepen voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de groottes 32, 36, 40 en 44. Maak nu je keuze. Bestel deze AJC dames voor vrouwen in de maat 32, 36, 40 en 44 gauw online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. Deze shirt met strepen kun je via CheckFashion online bestellen in het breedste aanbod van dames voor dames. Kleding voor vrouwen is op het web te bestellen middels CheckFashion.nl. Bestel de prachtigste dameskleding online, bijvoorbeeld de shirt met strepen voor vrouwen in bijna alle shops bij elkaar. Ga niet verder op het web speuren in allerlei webshops voor deze shirt met strepen en gelijkwaardige kleding voor vrouwen want vanaf nu is er één webadres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plek voor allerlei soorten dameskleding, zoals ook deze shirt met strepen. Je shopt op CheckFashion.nl kleding voor dames online, net als deze shirt met strepen voor dames in zo goed als alle shops online tegelijkertijd. Laaggeprijsde en prachtige kleding voor dames waaronder de shirt met strepen bestel je met de hoogste korting bij CheckFashion, doordat we mogelijke actiecodes van deze webshop al hebben opgespoord voor je. De prijs van een pakje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen reden dus om de shirt met strepen van AJC niet online te shoppen. Laat het pakketbedrag voor de shirt met strepen niet de aanleiding zijn waarom je deze AJC shirt met strepen binnen de categorie dames niet online zult bestellen.

€ 8,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 8,99 € 8,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Grijs
Materialen Baumwolle
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6222014692642