Zoek nu online in meer dan 206000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips
  • >
  • Strings

LASCANA String in set van 2 Roze Online Kopen | 2390758

LASCANA String in set van 2 Roze

Bestel bij ons strings online van LASCANA ook de string in set van 2 in het overzicht van mode voor de dames in 115 online kledingshops tegelijkertijd.

De LASCANA string in set van 2 is/zijn gemaakt van eud, daarom ben je verzekerd van een perfect comfort en de beste kwaliteit Bestel de string in set van 2 van eud nu gauw in de groep strings voor vrouwen. Het onvermengde weefsel van het eud voelt fijn aan. Vergeet niet de voorschriften voor het wassen voor eud. De string in set van 2 kun je hier online shoppen in het mooiste assortiment van strings voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op het web te kopen middels CheckFashion.nl. Shop de gaafste dameskleding online, bijvoorbeeld deze string in set van 2 voor dames in zo goed als alle webshops tegelijkertijd. Ga niet meer op het web zoeken in alle soorten webshops voor de string in set van 2 en gelijksoortige kleren voor vrouwen want vanaf nu heb jij één plek voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé winkel voor allerlei soorten dameskleding, bijvoorbeeld de string in set van 2. Je shopt hier kleren voor dames online, waaronder ook de string in set van 2 voor dames in zo goed als alle shops online in één oogopslag. Goedkope en schitterende kleding voor dames zoals ook deze string in set van 2 koop je het goedkoopst op CheckFashion.nl, doordat we actieve actiecodes van deze webshop al hebben nagezocht voor je. De LASCANA string in set van 2 voor dames is/zijn online te kopen in de groottes 32, 36, 40 en 44. Maak snel je keuze. Bestel de LASCANA strings voor vrouwen in de grootte 32, 36, 40 en 44 nu online voor het te laat is bij deze webshop. Het pakkettarief van een pakketje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen reden dus om deze string in set van 2 van LASCANA niet online te shoppen. Laat het bedrag voor verzending voor de string in set van 2 geen beweegreden zijn waarom je de LASCANA string in set van 2 in de afdeling strings niet online zult bestellen. Kleding van het merk LASCANA voor vrouwen shop je eenvoudig en vlot online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je LASCANA strings voor vrouwen bijvoorbeeld deze string in set van 2 van LASCANA elke keer eerst op CheckFashion. LASCANA bewijst ook met dit modeartikel honderd procent LASCANA kwaliteit te leveren, zoals je vanuit LASCANA mag verwachten. De string in set van 2 van LASCANA voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de kleur roze. De beslissing is daarmee damesspel. Deze strings voor dames is/zijn online uitsluitend te kopen in de tint roze. Aarzel hierom niet meer en shop deze LASCANA string in set van 2.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Roze
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4897056063594